• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Osobowe zibi76

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Tylko pogratulować żony która na imieniny kupuje takie prezenty:)a tak serio to Mercedes jest prześliczny i muszę sobie takiego zafundować .Sharan takze bardzo ładnie wykonany ,posiadam takiego w czarnym kolorze .Piękne modele .(y)(y)(y)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Mieć taką żonę to prawdziwy skarb, akceptującą nasze hobby, które jak się rozpocznie to trwa do końca życia.
Jeszcze dostać od ukochanej osoby takie piękne rarytasy. Muszę pogratulować Tobie na początek nie ostatnich 2 modeli ale Twojej żony :)
Wracając do drugorzędnych spraw życiowych, muszę jednoznacznie stwierdzić, iż Mercedes S-Klasse w białym kolorze jest przepiękny.
Biały kolor sprawia, że zawsze ociężała S-Klasse wygląda teraz bardzo lekko i dynamicznie. Elegancji dodają bardzo ładnie komponujące się
srebrne listwy na dole przy drzwiach i tylnym zderzaku. Felgi bardzo lekkie i ładne optycznie. Mercedes wraca do łask swymi nowymi modelami.
VW Sharan również bardzo ładny w modnym ostatnio dla koncernu VW szarym metalicznym kolorze. Ja również nie przepadam za "fałwejami",
ale ten Sharan jest bardzo udanym samochodem rodzinnym, gdzie szykowna linia schodzi na drugi plan, a liczy się bezpieczeństwo rodziny i komfort
współgrający z bardzo ekonomicznymi właściwościami użytkowymi. Na uwagę zasługują bardzo ładne duże znaczki z przodu, a szczególnie z tyłu na klapie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Zbyszku gratuluję małżonki , modele bardzo fajne, nową S już mam ale ciemną , muszę powiedzieć że biała też bardzo fajna.
VW to już klasyka dobrego wykonania , mam i też jestem zadowolony.

OP
OP
Zibi76

Zibi76

Znany użytkownik
Reakcje
510 0 0
Dziękuje za komentarze. Przedstawiam kolejne modele zakupione od Wielkiego Michała.
1.PORSCHE 911
2.VW PASSAT KOMBI
3.MERCEDES BENZ 124 KOMBI SERVICE
4.BMW M3 (kolejne w mojej kolekcji tym razem czerwone)
DSC06019.JPG
DSC06020.JPG
DSC05966.JPG

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.967 388 20
MB serwisowe ciekawe, ale ta M3 bardzo fajna. Szkoda tylko, że to wersja z plastikowego opakowania, bez napisów i znaczków. Ale i tak warta posiadania.

OP
OP
Zibi76

Zibi76

Znany użytkownik
Reakcje
510 0 0
MB serwisowe ciekawe, ale ta M3 bardzo fajna. Szkoda tylko, że to wersja z plastikowego opakowania, bez napisów i znaczków. Ale i tak warta posiadania.
Masz Maćku rację, postawiłem ją przy wersji gablotkowej i wygląda jak by była po przejściach. Ale i tak mi się podoba.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Fajnymi samochodami jeżdżą pracownicy banku w Niemczech. Gdyby nie ten znaczek banku to byłby
świetny model, ale czasem trzeba docenić urok firmowych wozów. Muszą mieć branie na kredyty, że im
takim wozem śpieszno do zaufanych klientów ;)
Niezniszczalny serwisowy W124 mógłby stać się w dzisiejszych czasach wozem serwisowym dla nowych modeli ;)
Bardzo ładne malowanie fabrycznego serwisu Mercedesa. BMW M3 jakoś takie niemrawe bez znaczków, ale ogólnie
bardzo starannie wykonany model. Sportowe felgi od razu rzucają się w oczy.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.556 160 2
Porsche to chyba najszybszy samochód przedstawiciela banku... ciekawe czy ma kratkę?

Serwisówka MB to klasyka.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.967 388 20
Masz Maćku rację, postawiłem ją przy wersji gablotkowej i wygląda jak by była po przejściach. Ale i tak mi się podoba.
Też mam obydwie i z obydwóch jestem bardzo zadowolony. A że Herpa produkuje takie golasy, to i takie warto mieć w kolekcji.;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.967 388 20
Gwiazda, to gwiazda. Szkoda, że tylnych świateł nie ma pomalowanych. Ale w sumie wygląda nawet ciekawie w tej zieleni.

OP
OP
Zibi76

Zibi76

Znany użytkownik
Reakcje
510 0 0
SEAT AROSA
VW POLO FOX
CADDY POLICJA
OPEL VECTRA
DSC06116.JPG