• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Osobowe zibi76

VWAdam

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ja po obejrzeniu wszystkich Twoich modeli mogę powiedzieć tylko jedno - nie idź tą drogą bo skończysz jak Broda - zasypany modelami hehehe a tak na serio bardzo mi się podobają Twoje modele a najbardziej zielone BMW cabrio z tym białym wnętrzem. Gratuluje!!

OP
OP
Zibi76

Zibi76

Znany użytkownik
Reakcje
510 0 0
W tym dziale też przybyło parę nowości. Nabyłem je też od Michała a są to:
- BMW 7, M5, Z8 gablotka, Herpa
- MERCEDES BENZ SL, SLK, Herpa
DSC05934.JPG

Załączniki

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Rewelacyjna herpa w postaci BMW, jednak w skali 1/1 niestety. Nie wpasowała się w moje gusta ta 7-ka.
Generacja wcześniej to było prawdziwe flagowe BMW 7, które swą lekkością a zarazem dynamizmem w linii
dorównywało anorektycznej aluminiowej A8-ce :)
Bardzo ładny model w skali 1/87. Czerń jednak dodała mu lekkości i zatuszowała wszelkie niepotrzebne dodatki prawdziwej 7-ki.
Mam na myśli czołgowy tył i nieciekawy kształt przednich lamp. Ale o gustach się nie dyskutuje :)
Przedstawiony poniżej SLK w najodpowiedniejszym kolorze. Miałem kiedyś takiego samego ale w czerni
i z mega 2 kolorowym wnętrzem czarno-czerwonym. Jedna z bardziej , jak nie najładniejsza herpa w połowie lat 90-tych.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.105 389 20
Ciekawe modele. Z-8 i siódemka bardzo fajne. W piątce trochę nie wyszedł metaliczny lakier, za grube ziarno. Mercedesy też ciekawe i z tych dwóch bardziej podoba mi się niebieski.

OP
OP
Zibi76

Zibi76

Znany użytkownik
Reakcje
510 0 0
Dziś chciał bym się pochwalić prezentem imieninowym od kochanej żony. Będą to modele HERPY:
- MERCEDES BENZ S
- VOLKSWAGEN SHARAN
DSC05926.JPG
DSC05928.JPG
[DOUBLEPOST=1395173137][/DOUBLEPOST]I
DSC05942.JPG
DSC05943.JPG
DSC05945.JPG
VW

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.105 389 20
Ciekawe obydwa z przewagą Mercedesa. Widzę, że Herpa poprawia się w detalach w modelach osobówek. Fajnie to wygląda, jak model ma oznaczenia.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.105 389 20
Muszę powiedzieć że MERCEDES jest świetny. VW też jest ładnie wykonany, ale zdjęcie tego nie oddaje.
Obydwa bardzo ładnie wyglądają na fotkach i widać, że wykonanie bardzo dobre. Ale ja jakoś nie przepadam za VW, także choćby z tego powodu Mercedes, jak dla mnie, wygrywa.:)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.648 160 2
Nowa S-klassa wygląda rewelacyjnie...
Ostatnio taką widziałem na środku skrzyżowania na awaryjkach... świeżo odebrana i chyba elektronika zawiodła...