• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Osobowe Michał type_r7

Qmaty

Znany użytkownik
Reakcje
5.836 235 3
Za jadwigami nie przepadam (nowy elektryk ewentualnie, ale to zaprzeczenie marki).
280 moim zdaniem rozkłada większość prezentacji, mało komentarzy bo coś się chyba dzieje z powiadomieniami.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.411 389 20
Nie ma to jak mieć bliźniaki. ;) Bardzo ciekawy jest
mało komentarzy bo coś się chyba dzieje z powiadomieniami.
Odkąd jestem na forum, to powiadomienia zawsze szwankowały. Jedyna rada to po wejściu na forum sprawdzać tematy wytłuszczoną czcionką, bo to pokazuje, że są nowe wpisy. Inaczej to przeoczy się większość nowych postów.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.706 160 2
Nie ma to jak mieć bliźniaki. ;) Bardzo ciekawy jest

Odkąd jestem na forum, to powiadomienia zawsze szwankowały. Jedyna rada to po wejściu na forum sprawdzać tematy wytłuszczoną czcionką, bo to pokazuje, że są nowe wpisy. Inaczej to przeoczy się większość nowych postów.
Ja robię podobnie. Wchodzę w te działy, które mnie interesują i od razu widzę czy coś nowego się pojawiło czy też nie.

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
Mercedes absolutnie bezkonkurencyjny!
Świetny kolor, wersja cabrio, białe wnętrze i dodatkowo jeszcze otwierana maska.

A dzisiaj Audi 90, model naprawdę udany. Przyznam z pewnym wstydem, że tego samochodu za bardzo nie kojarzę, ale podoba mi się linia nadwozia.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.706 160 2
Mercedes absolutnie bezkonkurencyjny!
Świetny kolor, wersja cabrio, białe wnętrze i dodatkowo jeszcze otwierana maska.

A dzisiaj Audi 90, model naprawdę udany. Przyznam z pewnym wstydem, że tego samochodu za bardzo nie kojarzę, ale podoba mi się linia nadwozia.
Było takie Audi, dodatkowo jest jeszcze wersja Cabrio.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.411 389 20
Piękny ten "chrabąszcz". Takiego to z chęcią bym przygarnął "pod swoje skrzydła". Jakbyś nie miał dla niego miejsca to pamiętaj o mnie... :)