• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Osobowe - Brodagaz

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.138 108 2
VW super (y) Szkoda, że brakuje detali, ale miejsce do popisu jest :)
Ciekawe modele VW. Z pewnością czekają na waloryzację.
Powiem Wam szczerze że zawsze mam dylemat czy taki model waloryzować czy zostawić w oryginale są dwie szkoły, na pewno waloryzacja wizualnie polepsza model ( jak jest dobrze zrobiona ) ale z drugiej strony model traci jako kolekcjonerski. Sam wiem po sobie że bardzo rzadko kupuje modele które już ktoś waloryzował nawet jak są zrobione ze smakiem. Każdy jednak sam decyduje czy waloryzować czy nie :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.709 387 20
Piękny model. Tak jak pisałem w temacie dostawczych, brakuje podmalowań, ale rozumiem Twoją motywację:
zawsze mam dylemat czy taki model waloryzować czy zostawić w oryginale są dwie szkoły, na pewno waloryzacja wizualnie polepsza model ( jak jest dobrze zrobiona ) ale z drugiej strony model traci jako kolekcjonerski.
Jako zestaw kolekcjonerski lepiej zostawić go w oryginale, bez żadnych ingerencji.