• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Osobowe 1:87 rzadkie,niedoceniane ,trudno dostępne SECOND MODELS

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Znowu się zacznie podnoszenie mi ciśnienia:);) ,potem spać nie mogę po twoich prezentacjach i myślę jak najszybciej zdobyć dany model :rolleyes:..Takich MB G to jeszcze nie widziałem i podobają mi się wszystkie wersje .(y)

VWAdam

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Te Polówki mają rewelacyjne felgi - jakby można było takie osobno to ja z 20kpt poproszę :) hehe a tak poza tą dygresją to modele jak zawsze u Ciebie Marku górna półka :) gratuluję

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Piękne modele ale najlepszy dla mnie jest Clio Williams, ja niestety musialem stworzyc sobie samemu takiego bo nieszło takiego dostać;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.805 387 20
No to znów dałeś po całości. Piękne modele. Japońskie rzadko widywane i zrobione bardzo fajnie. Ferrarka, jak to u Sparka, wykonana rewelacyjnie. Dobrze, że taką mam, bo bym musiał Cię męczyć o sprzedaż.:podstepny: Renia w wersji Williamsa też niespotykana. A ten ostatni to nawet nie wiem jaka marka, ale wykonany świetnie. Piękne ma chromy, typowe dla tamtego okresu produkcji samochodów.

OP
OP
SECOND MODELS

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
No to znów dałeś po całości. Piękne modele. Japońskie rzadko widywane i zrobione bardzo fajnie. Ferrarka, jak to u Sparka, wykonana rewelacyjnie. Dobrze, że taką mam, bo bym musiał Cię męczyć o sprzedaż.:podstepny: Renia w wersji Williamsa też niespotykana. A ten ostatni to nawet nie wiem jaka marka, ale wykonany świetnie. Piękne ma chromy, typowe dla tamtego okresu produkcji samochodów.
Ten ostatni macieju to herpa borgwardzik ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.088 67 1
Rzadko komentuje w osobowych , ale tutaj muszę . W sumie to będę monotonny bo mi tez się bardzo clio spodobało :D Zresztą chyba wszystkie modele clio jakie pojawiły się na rynku mi się podobały , a w szczególności te wersje sportowe .

WodnikOlszynek

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Bez wątpienia rzadkością jest "oficjalny" Xedos, czegoś takiego jeszcze nie spotkałem i chętnie bym dołączył do moich. Tych "limitowanych" Borgwardów trochę za dużo sypnęli teraz na rynek, ale za kilkanaście miesięcy znów się przerzedzi :)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Dość ciekawa kolejna prezentacja o rozmaitej różnorodności modeli. Najbardziej przypadł mi do gustu oczywiście Renault Clio Williams. Kultowy francuz urzekł mnie
starannością wykonania pomimo starej formy oraz twarzowym niebieskim kolorem. Drugi model, który rzuca się w oczy to niemiecki Borgward, który lada moment znów
zostanie wskrzeszony :) Toż to będzie hit jak powstanie znowu w skali 1/87 ! Biały staruszek pięknie wykonany. Nieskazitelna biel i srebrne chromowane dodatki to jest
to co lubię najbardziej w pojazdach osobowych nie tylko starej daty, al również we wszystkich nowych produkcjach. Mazda Xedos 9 w takie wersji salonowej po raz pierwszy
widzę. Mazda, która kiedyś cieszyła się większym entuzjazmem za sprawą właśnie obu wersji Xedos, dziś jest postrzegana jako największe badziewie japońskie, które już
stojąc w salonie zaczyna tu i ówdzie rdzewieć. Herpa w połowie lat 90-tych naprawdę postarała się z tym modelikiem. Kierunkowskazy oraz lusterko wsteczne 3d wyglądają
imponująco. Suzuki SX4 w pełnokrwistym kolorze nadwozia również podoba mi się bardzo, pomimo, że to znowu ta japońska marka, która jest egzotyką na drogach oraz w
gablotach modelarskich, które niejednego japońca jeszcze pomieszczą. Rietze się postarał wypuszczając taki niszowy model przeskalowany do 87-miu. Relingi na dachu mini
SUVA oraz oznaczenia to elementy,które promują ten model jako udany wynalazek modelarski XXI wieku ;) Ostatni Ferrari świetnie wykonany, ale wolę bardziej cywilne. To tyle.

Ostatnio edytowane:

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
397 37 5
Ooo i jest samochód słynnego "Colombo" czyli peugeot 403 :) Bardzo mi się ten model spodobał i muszę takiego nabyć w kolorze srebrnym/szarym jakim jeżdził w serialu własnie Colombo.