• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Osobowe 1:87 rzadkie,niedoceniane ,trudno dostępne SECOND MODELS

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Naprawdę ładna garść nowych modeli w Twojej prezentacji. Co jeden to lepszy pod każdym względem. Zacząłeś prezentację naprawdę świetnym modelem.
Szare, oklepane VW, które tak postrzega większość społeczeństwa, nie muszą mieć przylepianej takiej etykiety na dzień dobry. VW Golf Cabriolet jest tym
modelem, który odbiega od wszelkich zasad księgowych z koncernu VW. Dach ucięty przez Karmanna dobrze zrobił poczciwemu Golfowi VI. Wygląda olśniewająco
w tej czerni, a czerwone wnętrze dodaje mu tylko pikanterii niczym papryczka chili ;) Piękna dyskretna chromowana wstawka podkreśla elegancję i stonowany styl
jeśli chodzi o kolorystykę modeli. Moim zdaniem jeden z ładniejszych VW w skali 1/87. Solidna gruba podstawka nie bez przypadku znalazła się na takim modelu ;)
Jedyny model sportowy również super się prezentuje. Ferrari ma swój urok, ale w takiej wersji zupełnie inaczej jest przeze mnie postrzegany. Diabeł tkwi w szczegółach
i taka kompozycja stawia go w gronie samochodów sportowych bardzo ładnie wykonanych. Malowanie perfekcyjne i wyścigowe elementy aerodynamiczne dodają mu perfekcji.
Klasyczny Dodge z kołem na pace jest po prostu piękny. Srebrne chromowane dodatki z bielą to elegancja francja w amerykańskim wydaniu. Jednak USA potrafiło kiedyś wypuścić
solidne i godne uwagi dzieła motoryzacyjne. Modelik wykonany perfekcyjne, do niczego nie można się dowalić. Skrojony pod prawdziwego pasjonata amerykańskich pojazdów. Napis
na drzwiach i z przodu przypomina o tej marce i wkładzie w amerykańską motoryzację. Kolejny Golf VI tym razem w zamkniętym nadwoziu i czarnym macie wygląda zjawiskowo.
Pomarańczowe dodatki dodają mu uroku i oryginalności. Spasowanie elementów w czarnym Golfie oraz oznaczenia wysoko stawiają go w świecie HO. Biały Golf GTI tej samej generacji
to już klasyk i trudno mu się oprzeć w takiej stylizacyjnej konfiguracji. Podwójne czerwone paski, magiczne logo i felgi to elementy, za które kochają go miłośnicy GTI. Felgi dynamiczne.
Stary klasyczny Ford również wygląda rewelacyjnie. Kolorystyka budy i wnętrza w sam raz pasuje na jesienną aurę. Wszystkie modele Super ale wygrany dla mnie jest jeden: Golf Cabriolet !

VWAdam

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nie no kolega Marek przesadza :)!!!! poproszę te 3 golfy i koniecznie tego Taunusa chociażby ze względu na fakt posiadania takiego w skali 1:1 tyle tylko że w wersji coupe :) Liczę na kontakt i propozycję cenową za te modele :) SUPER PREZENTACJA !!!

OP
OP
SECOND MODELS

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Nie no kolega Marek przesadza :)!!!! poproszę te 3 golfy i koniecznie tego Taunusa chociażby ze względu na fakt posiadania takiego w skali 1:1 tyle tylko że w wersji coupe :) Liczę na kontakt i propozycję cenową za te modele :) SUPER PREZENTACJA !!!
Niestety nie na sprzedaż :) ,będzie golf cabrio czerwony jak coś to mogę klepnąć ;)
[DOUBLEPOST=1416006899][/DOUBLEPOST]a zapomniałem pogratulować Taunusa w 1:1 ja mam tylko modelik ;)
10625093_382126795277228_7675187054329095687_n.jpg
10665888_382126808610560_4102459330770277170_n.jpg

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Wyszukany Taunus w bardzo kontrastowym malowaniu. Pomarańcz na tym modelu nie wypada blado. Bardzo dokładne detale i elementy ozdobne po bokach pojazdu.

VWAdam

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Marku mimo wszystko jak tylko będą wpadały Ci w rękę takie fajne VW na sprzedaż to proszę daj znać :) a co do poprzedniej prezentacji to dziobak w bordo super wygląda, ta żóta coupe-ta wiadomo też ale bordo mi jakoś lepiej pasuje.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Bardzo interesujące zestawienie w dużej mierze oparte na terenowych pełnokrwistych pojazdach. Mercedes G-Klasa to już klasyk i zawsze będzie synonimem
luksusu opakowanym w solidne nadwozie, które znakomicie radzi sobie w trudnym terenie o rozmaitej luźnej nawierzchni. Detale w popularnym gelendrze super
dopieszczone. Szczególnie podobają mi się sterczące na masce trapezowe kierunkowskazy. Chromowane rurki z przodu z halogenami podkreślają styl i klasę. Czerń
wyszła krótszej terenówce spod znaku gwiazdy na dobre. Tył pudełka od Mercedesa bez zarzutu, wszystko w dobrym smaku bez zbędnych upiększeń. Sanitarka Land
Rovera wygląda jakby służyła na misji w Afganistanie. Widać wyraźnie to na przedniej feldze w postaci zabrudzeń na rantach. Wygląda to kapitalnie i efekt robi pio-
runujacy. Szkoda, że producent miniatury nie postarał się o odlewy z przezroczystego plastiku, aby mogły się wkomponować w miejsce przeznaczone na światła. Krzyże
tworzą z tego Land Rovera szlachetny model. Idąc dalej lepiej nie mogłeś zestawić tych modeli. Znowu kolejny zasłużony dla motoryzacji i Afryki pojazd. Land Cruiser tej
generacji to już z całą pewnością klasyk. Czerwony kolor z białym dachem wygląda jakby terenówka była sprowadzona z Maroka ;) Tym razem japońska prawdziwa terenówka
ma już extra odlane elementy świetlne i naprawdę odwalili kawał roboty z tym modelem. Biała wstawka atrapy z napisem TOYOTA jak w realu :) Czarne wycieraczki i lusterka
dopełniają jedną z najlepiej wydanych terenówek w skali 1/87. Biały VW Caravelle to też pozycja obowiązkowa u każdego prawdziwego zbieracza skali 1/87. Biały kolor podkreśla
przestronność i elegancję. Przeszklony pas szyb bardzo realistycznie wygląda. Wszystkie oznaczenia pojemnego Volkswagena precyzyjnie nałożone. Przednia atrapa ze znaczkiem
dokładnie skopiowana ze skali 1/1. Felgi podkreślają szyk najbardziej zasłużonego pojazdu po Garbusie ze światowego potentanta motoryzacyjnego. Francuzy również świetne. Gdyby
były jadalne, to schrupałbym je na śniadanie zamiast bagietek. Takie to są łakome kąski, które apetycznie wyglądają. Citroen C3 w wersji s drzwiowej dynamicznie się prezentuje.
Detale są znakiem rozpoznawalne dla śnieżnobiałej cytrynki. Ostatnia pozycja zamykająca dzisiejszą prezentację wypada ponadprzeciętną ze względu na wykonanie oraz zastosowany kolor
nadwozia w Citroeenie C6, pierwszym po XM-ie luksusowym pojeździe w zestawieniu Citroen. Miniaturka zbytnio nie odbiega od niemieckiej konkurencji w skali 1/87. Wykończenie przodu
bardzo piękne. Detale naprawdę dopieszczone, malutkie halogeny a pod nią firmowa rejestracja to po prostu rewelacja. Felgi również wykończone z dbałością o najmniejsze szczegóły. Super !