• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Osobowe 1:1

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.015 16 0
Witam wszystkich;). Mercedes AMG GT no fajny. Kupno takiego nowego sprzętu w wersji podstawowej to tu ok.: 96167GBP. nie wiem ile kosztują używane. Tyle, że można go kupić na raty po wpłaceniu tzw.: depozytu. Nie wiem jak w innych regionach Anglii ale np.: na południu to ok. 500. Ubezpieczenie i inne bzdury też są załatwiane na miejscu. A tablice to formalność są dwie opcję: przez pocztę albo przez neta. Dealer jest bardzo miły i jak umie sie dobrze zdilować to można dużo zaoszczędzić. Rozłożyć na raty w dogodnych warunkach dla wszystkich to formalność- liczy się tylko by kupujący płacił na czas.
[DOUBLEPOST=1416596657,1416595589][/DOUBLEPOST]A teraz tarktor subaru:

źródło: www.funnyautos.com

Reklama na subaruku:

źródło: www.funiacs.com

źródło: www. barryboys.co.uk

A tu Subrik w wersji podstawowej dostępny dla każdego- dosłownie dla każdego:

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.015 16 0
Piękne wozy(y) tylko, że już nie angielskie od dłuższego czasu. Obecnie te wozy produkuje indyjska firma Tata Motors, co mnie bardzo cieszy ponieważ nieroby angielskie non stop narzekają na obcokrajowców, chwaląc się swoim Defenderem, który jest indyjski obecnie hehehe:D. Mają zmienić nazwę na Tatander teraz:D, będzie nowe wnętrze głównie z plastiku bogate w kicz i tandetę ale wygląd ma pozostać prawie ten sam. Dorzucą tylko trochę koloru:p- będzie dominował głównie róż i jedwab:LOL:.

Ostatnio edytowane:
Reakcje
11.176 67 1
Wychodzi upodobnianie samochodów do siebie . To co pasuje a klasie nie pasuje temu . Swoją drogą jak patrzę na to auto , to kojarzą mi się tuningi typu kadett z dospawaną blachą po bokach który ma imitować obniżenie .

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 4
Skala 1:1 222