• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Osobowe 1:1

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.875 108 2
Rafał no ta biała bemka jest wypasiona i nijak nie będzie pasować do zimnego łokcia:D i tlenionej laski hehe:p[DOUBLEPOST=1409433219,1409432663][/DOUBLEPOST]
Jedna sprawa masz fotkę z BMW DUD E12H po prawej po lewej chyba jest stary Jaguar 145. Mnie ciekawi co stoi poza parkingiem, plandeka z materiału wygląda jak stary Land Rower, trochę bardziej w lewo za młodym drzewkiem potrzymywanym palikiem.
Wszystko w swoim czasie będzie reszta fotek ;):)

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.015 16 0
Wiedziałem, że to Land Rover:) Sprawiłeś mi niesamowitą przyjemność oglądania go w realu(y)(y)(y)(y)(y)Super fotki KM(y)(y)(y)(y)(y)[DOUBLEPOST=1409436263][/DOUBLEPOST]Mają ramy normalnie jak w modelach(y)(y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Dokładnie tak. Samochód moich sąsiadów... młode chłopaki, sporo działają i mają fajne pomysły[DOUBLEPOST=1409508317][/DOUBLEPOST] Zobacz załącznik 225981
Zazdroszczę Ci takich sąsiadów. Gdy zauważyłem go na pewnym tematycznym fanpage na Facebook'u od razu się w nim zakochałem. Karawan nie musi być smutny. Ten jest elegancki i z humorem. Super!

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:1 4
Skala 1:1 222