Dobra, chopy....Powiem taka: do iglastych kupię ciemno i jasno zieloną trawke 1-2mm, na Sokolicę bedzie ona bez waty, a dalej sie zobaczy
Elektro sadzarki na razie przynajmniej nie kupię napewno, baba+ prąd+ nieszczęście,a a po drugie chciałabym robić co robię naprawdę ręcznie
Dziękuje wszystkim za sugestie, podpowiedzi i w najbliższym przynajmniej czasie nie będę Was zamęczać. Jeśli kogoś "rozbawiłam uporem i głupimi pytaniami", jak ktoś w mailu napisał...przepraszam, nie miałam takiego zamiaru.Może moje pytania były przepojone naiwnością, ale kiedyś być może nabiorę doswiadczenia i wiedzy. Może wtedy dojdę do tego co pisze Astro:
"Aha, jak brakuje ci kasy na hobby, zrób tak jak ja. Mimo iż nie brakuje mi funduszy, to wymyśliłem sobie, że moje hobby będzie samowystarczalne i tak jest, że czasem sprzedaję modele nie dlatego, ze nie mam za co żyć, tylko dlatego by móc sfinansować sobie zakup kolejnych modeli, farb itp.
Myślę, że jak ogarniesz temat drzewek na tyle, by ludziom się podobał, na pewno znajdziesz kupców. 10 drzewek po 20 zł / szt to elektrosadzarka
"
Może kiedyś....Oby
Pozdrawiam
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam cieplutko