• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Oi1-29 Fleischmanna - foto

Mateusz

Aktywny użytkownik
Reakcje
15 0 0
Czy jest gdzieś do kupienia sam fabryczny dźwięk do modelu 413703? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy kupić model 413703 bez DCC i oddzielnie dokupować resztę, czy kupić od razu model 413773 wyposażony w dekoder i dźwięk?

Mandylion

Użytkownik
Reakcje
9 1 0
Czy jest gdzieś do kupienia sam fabryczny dźwięk do modelu 413703? Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy kupić model 413703 bez DCC i oddzielnie dokupować resztę, czy kupić od razu model 413773 wyposażony w dekoder i dźwięk?
Sam dekoder dźwiękowy do tego modelu jest oferowany jako część zamienna u Fleischmanna pod numerem 68413771 i kosztuje 131,10 Euro. Tyle że na chwilę obecną jest niedostępny na magazynie i pewnie już się nie pojawi. Model wyposażony w dekoder z dźwiękiem był rok temu sprzedawany w promocyjnej cenie - sam go kupiłem. W tej chwili nie ma już dobrych ofert.
Najtaniej chyba wyniesie zakup na Ebayu:
http://www.ebay.de/itm/Fleischmann-...odelleisenbahnen&hash=item5afc9a8123#shpCntId

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.077 581 30
Sam dekoder dźwiękowy do tego modelu jest oferowany jako część zamienna u Fleischmanna pod numerem 68413771 i kosztuje 131,10 Euro.
To chyba lepiej kupić ESU za trochę mniej (czasami można trafić nawet poniżej 100 euro, ale za granicą), a jakość dla mnie bez porównania lepsza.

Darek1957

Znany użytkownik
Reakcje
1.506 0 0
Popieram, też posiadam ten model z dźwiękiem. Dźwięk fabryczny jest doskonały, zdecydowanie przewyższa swoją jakością pozostałe modele lokomotyw.

Mateusz

Aktywny użytkownik
Reakcje
15 0 0
No tak, tyle że jest problem dostać ten fabryczny dźwięk w takiej cenie. Te 1147zł był bym w stanie dać za całość, ale nie więcej, kiedy goły model można właśnie kupić za owe 647zł.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 8
L
Tabor 1
Tabor 6
Tabor 0
Tabor 9