Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
1. Te gdyńskie trolejbusy, to już od dwóch lat są zapowiadane, więc uwierzę, jak będę miał w ręku.
2. Tramwaje były zapowiedziane w ubiegłym roku, więc j.w.
1. Te gdyńskie trolejbusy, to już od dwóch lat są zapowiadane, więc uwierzę, jak będę miał w ręku.
Miło mi poinformować, że we współpracy z VK Modelle GmbH powstanie również model Solaris nU12 z Olsztyna specjalnie dla mojego sklepu www.toysandmodels.pl
Podobnie jak w przypadku Solaris U12 z Warszawy linia 123 będzie on dostępny jedynie do zakupienia w moim sklepie.
Oba modele zostały odwzorowane na podstawie aktualnie użytkowanych pojazdów w Olsztynie z aktualną numeracją linii autobusowych obowiązujących w Olsztynie od 1 stycznia 2016.
Model ma trafić do sprzedaży wg. zapewnień VK Modelle GmbH w 2016r. (za ewentualne opóźnienia ze strony producenta, nie odpowiadam)
Dokładnie, VK zapowiedziało Solarisa Metrostyle w cenie 50 Euro.
Na razie nie ma informacji nt. terminów wydania tego modelu, nie podają też kiedy można się spodziewać zaległych modeli.
Kolejny ciekawy Polski model się szykuje, mnie się podoba i na pewno go kupie. Szkoda tylko, że termin oczekiwania jest cholernie długi nie wspominając o zaległościach, które powinny już dawno się ukazać.