Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zapomniałem, faktycznie ale jak trzeba to myślę że możemy poręczyć za Michała... Michał nie gniewaj się ale jak nie kupisz Volvo to będziesz... "Gallus gallus domesticus" ...Michał potraktuj to jako żarcik .
Jak Ci zaraz dam...[DOUBLEPOST=1413720778,1413720434][/DOUBLEPOST]A tak na serio to już wysłałem pytanie do dealera odnośnie zakupu wyżej wymienionego modelu.
I tu muszę potwierdzić że da się "Typem" dogadać ... BMW E60 czarną nie chciał oddać a ze dwa lata ... i co?? jeździ teraz u mnie w BOR-owikach . Dzięki Michał .
I tu muszę potwierdzić że da się "Typem" dogadać ... BMW E60 czarną nie chciał oddać a ze dwa lata ... i co?? jeździ teraz u mnie w BOR-owikach . Dzięki Michał .
Michał proszę Cię obiecaj żonie że jej kupisz też coś w zamian ... Nie, nie wieżę że gość który ma całe TNT w miniaturze odpuszcza nowe Volvo a tak płakałeś . U kolegi można na zeszyt kupić .