Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Naiwnie dziecinne pytanie ...
Musicie Kolego wiedzieć że WIEDZA KTÓRA NIE ZESZŁA JESZCZE NA POZIOM POPULARYZCJI wśród gminu. . .
Jest zawsze dostępna dla wybranych - @PingwinRico
Skoro dyskutujemy, to słabiutko się zapowiada przyszły rok (dla fanów VI epoki). Najbardziej rozczarowujący jest brak dodruku stonki PLK czy też podobnej z innym numerem inw..
Tylko kto je pamięta Ja tylko widziałem ją jako ... pomnik muzealny w Skansenie Taboru Kolejowego w Chabówce
Cieszy natomiast zapowiedż parowozu Tr12-23 Kraków Płaszów ... Niespodzianka Ciekawa pozycja ...
Galicja i Lodomeria na pełnej + Piwiarka Browaru w Tychach
Naiwnie dziecinne pytanie ...
Musicie Kolego wiedzieć że WIEDZA KTÓRA NIE ZESZŁA JESZCZE NA POZIOM POPULARYZCJI wśród gminu. . .
Jest zawsze dostępna dla wybranych - @PingwinRico
Proście, a będzie Wam dane ... to, że nie ma na przyszły rok, nie znaczy, że nigdy nie będzie . Nie wiem czy PIKO kiedykolwiek wróci do tego projektu, ale jak się rynek nie będzie dopominał to rzeczywiście możecie o nich zapomnieć ...