Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No to w tym roku jestem pierwszy .
Na początek wagon typu 102Aa (1 klasy) ze stacji Piła, epoka IVc
Do wagonu 102A dodane zostanie kilka nowych elementów oraz co najważniejsze będą lotnicze siedzenia.
Wagon ma pojawić się na przełomie lutego marca 2013r.
Z wagonami z Wrocławia jest problem ponieważ trzeba ustalić numery oraz datę rewizji. Myślę, że jak sprawnie to pójdzie to pod koniec roku uda się jeszcze szybko wcisnąć fabryce Wrocław, Kraków oraz Poznań jako ryflak 101A.
Wózek 4ANc oznacza tylko jedno, że rośnie prawdopodobieństwo ukazania się kiedyś wagonu 120A!!!
To co kiedyś wydawało się snem i marzeniami się powoli spełnia. Polskie wagony, Polskie konstrukcje. Pomijam ryflaki 43A Tololoko, bo one nigdy mi się nie podobały-szczególnie te otwarte drzwi, podobnie ryflaki efc- za wysoka liga.
Ja sukcesywnie wspieram robo, zakupami.
Robo ty lepiej się bierz za robotę i rób te ryflaki Krakowskie, Poznańskie, Wrocławskie i jakie tam jeszcze. My tu nogami przebieramy i w gacie robimy z niecierpliwości.
Na forum, jest sporo ludzi którzy już resztę wiadomości wymyślą i dorobią w Twoim imieniu Nic się nie martw temat na pewno nie zginie
No to w tym roku jestem pierwszy .
Na początek wagon typu 102Aa (1 klasy) ze stacji Piła, epoka IVc
Do wagonu 102A dodane zostanie kilka nowych elementów oraz co najważniejsze będą lotnicze siedzenia.
Wagon ma pojawić się na przełomie lutego marca 2013r.