• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości modelarskie z Firmowych sklepów producentów ciężarówek

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Maverick nie ciesz się tak że zauważyłem to co Ty , bo czytając Twoje posty sam głupieje o co Ci chodzi . Cena modelu jest wysoka , ale tak ustalił dealer . Jak komuś się podoba to go sobie kupi , a jak nie to odpuszczam temat i idę dalej po co innego . Jak dla mnie koniec tematu .
Teraz to ja nie rozumiem dlaczego "głupiejesz" od moich postów? Od tego, że tak samo od samego początku uważam, że cena za taki model jest kosmiczna? Sam to przecież zauważyłeś. Pokaż mi dealera innej firmy który choć zbliży się do tej ceny ze scanii za model w skali 1/87. O to mi chodzi, o tą kosmiczną cenę za taki model i o to, ze to po prostu przegięcie i tyle. Nigdzie nie negowałem ani nie twierdziłem, że modele dealerów są lub mają być tańsze bo dobrze wiem na czym polega ich biznes ale ta cena to jest z kosmosu stąd moje komentarze pod adresem modelu i dealera. Takie to niezrozumiałe? Czego tu nie rozumieć? Od czego tu "głupieć"?

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Nie wiem o co robić taką spinę...Tyle sobie krzyczą i już. Prawda, cena jest przesadzona. Pewnie kwestią czasu jest, gdy ten model będzie można dostać za połowę tej ceny na ebay. A tam też wielu rzuca sobie za niektóre modele takie ceny, że głowa mała, gdy ten sam można dostać na innych aukcjach nawet za 1/4 danej kwoty. I jakoś nikt nie robi z tego afery.

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.625 387 20

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Szkoda że taka marna jakość. Gdyby był jakości Dafów z WSI można by kombinować. Ale co do Iveco podoba mi się od nich Eurocargo w największej budzie, idealny na kubaturowego. http://www.ivecostore.it/de/node/1479 Z tym że cena na stronie to 1,31 euro, ale sama przesyłka wynosi 20ojro. Nawet serwis nie może tego ściągnąć razem z częściami.