• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości Brekina

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
839 12 0
Co do kół w Jelczach to można zmienić, wystarczy zgłosić się do Kolegi popowe, który miał w swojej ofercie trilexy i to osobno felga i opona, co znacznie ułatwia malowanie .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.595 392 20
No i Czesi mają kolejny samochód z lat socjalizmu. Skoda Octavia... Trochę ich było w Polsce to i u nas będą pasowały.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.869 70 0
W biało czerwonym Ikarusie trzeba będzie albo pomalować albo wykonać przeszczepy zderzaków na żółte i kół na białe...
Te "jelcze 043" jakoś nie widać aby miały nasze reflektory.
Bussing senator mam nadzieję będzie wykonany w wersji TD.
Ogólnie bardzo fajny program na ten rok.

Adam66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
6.423 110 1
Londyński autobus ciekawe jak im wyjdzie.
Od jutra zaczynam strugać do niego figurki młodych Beatlesów i projektować kalkomanie z reklamami.
Zielony idealnie nadaje się na konwersję na Liverpoolczyka:love:
Skoda Octavia... Trochę ich było w Polsce to i u nas będą pasowały.
Jakoś pdf'a nie pozwala na dokładną analizę bryły, ale wygląda na to, że Starline słabo odwzorował charakterystyczny "daszek" nad przednim kołem, szkoda:(

Słabo też widać "polskie " światła w Ogórkach:confused:

KubaL

Użytkownik
Reakcje
32 9 3
Dokładnie też pomyślałem o wymianie kół i zderzaków w Ikarusie myślę że w sam raz byłyby zderzaki z żółtego Ikarusa Brekiny tylko czy ktoś próbował zdjąć zderzaki w tych Ikarusach da się to łatwo zrobić?

SD

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
1.717 4 0
Dokładnie też pomyślałem o wymianie kół i zderzaków w Ikarusie myślę że w sam raz byłyby zderzaki z żółtego Ikarusa Brekiny tylko czy ktoś próbował zdjąć zderzaki w tych Ikarusach da się to łatwo zrobić?
Bardzo łatwo, zderzak wyciągasz po prostu palcami, stanowi on "zawleczkę" trzymającą podwozie i nadwozie razem.

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
758 65 1
W biało czerwonym Ikarusie trzeba będzie albo pomalować albo wykonać przeszczepy zderzaków na żółte i kół na białe...
Dokładnie też pomyślałem o wymianie kół i zderzaków w Ikarusie myślę że w sam raz byłyby zderzaki z żółtego Ikarusa Brekiny
A czy ktoś z Kolegów (i być może Koleżanek) orientuje się może, czy gdzieś i ewentualnie gdzie można by było zamówić wspomniane koła oraz zderzaki do Ikarusa Brekiny jako części zamienne? Czy w ogóle Brekina umożliwia zakup swoich części jako elementy serwisowe?

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.869 70 0
A czy ktoś z Kolegów (i być może Koleżanek) orientuje się może, czy gdzieś i ewentualnie gdzie można by było zamówić wspomniane koła oraz zderzaki do Ikarusa Brekiny jako części zamienne? Czy w ogóle Brekina umożliwia zakup swoich części jako elementy serwisowe?
No i tu jest problem, bo Brekina właśnie nie oferuje części zamiennych....