Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Co do kół w Jelczach to można zmienić, wystarczy zgłosić się do Kolegi popowe, który miał w swojej ofercie trilexy i to osobno felga i opona, co znacznie ułatwia malowanie .
W biało czerwonym Ikarusie trzeba będzie albo pomalować albo wykonać przeszczepy zderzaków na żółte i kół na białe...
Te "jelcze 043" jakoś nie widać aby miały nasze reflektory.
Bussing senator mam nadzieję będzie wykonany w wersji TD.
Ogólnie bardzo fajny program na ten rok.
Od jutra zaczynam strugać do niego figurki młodych Beatlesów i projektować kalkomanie z reklamami.
Zielony idealnie nadaje się na konwersję na Liverpoolczyka
Jakoś pdf'a nie pozwala na dokładną analizę bryły, ale wygląda na to, że Starline słabo odwzorował charakterystyczny "daszek" nad przednim kołem, szkoda
Dokładnie też pomyślałem o wymianie kół i zderzaków w Ikarusie myślę że w sam raz byłyby zderzaki z żółtego Ikarusa Brekiny tylko czy ktoś próbował zdjąć zderzaki w tych Ikarusach da się to łatwo zrobić?
Dokładnie też pomyślałem o wymianie kół i zderzaków w Ikarusie myślę że w sam raz byłyby zderzaki z żółtego Ikarusa Brekiny tylko czy ktoś próbował zdjąć zderzaki w tych Ikarusach da się to łatwo zrobić?
A czy ktoś z Kolegów (i być może Koleżanek) orientuje się może, czy gdzieś i ewentualnie gdzie można by było zamówić wspomniane koła oraz zderzaki do Ikarusa Brekiny jako części zamienne? Czy w ogóle Brekina umożliwia zakup swoich części jako elementy serwisowe?
A czy ktoś z Kolegów (i być może Koleżanek) orientuje się może, czy gdzieś i ewentualnie gdzie można by było zamówić wspomniane koła oraz zderzaki do Ikarusa Brekiny jako części zamienne? Czy w ogóle Brekina umożliwia zakup swoich części jako elementy serwisowe?