• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości 1:64

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.007 16 0
Policyjny Dodge mnie się najlepiej podoba:). Krówka czyli Ford F100 też jest fajny, podoba mi się dbałość o detale w F100, rzadko można spotkać tak dobrze wykonany model.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.431 387 20
Świetny ten Volkswagen. Miniaturka zrobiona z dużą dokładnością. Kapitalnie wyglądają tu czarne, matowe felgi. Piękny model. (y)

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Nardo rewelak ! Extra wykonany.A porsche niczym mu nie odstepuję (swietnie odwzorowany kokpit (y))
No ale to w końcu jedne z dwóch lespzych firm które popełniło te modele ;)

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.431 387 20
Pięknie zrobiony ten model, a szczególnie wnętrze ma odwzorowane kapitalnie. Podoba się.

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.431 387 20
Takiego modelu to można Ci zazdrościć. W H0 takich nie robią. :( Szkoda tylko, że takie niebieskie Twoje fotki. Popracuj trochę nad balansem bieli. :)

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.007 16 0
Modele są naprawde świetne a jeszcze fajniejsze jest to, że są pokazywane na ciekawym plenerze. Mi najbardziej podoba się Ferrari 348, obok widać kawałek "take way" od chińczyka;)