• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości 1:64

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.015 16 0
Wydaje mi się, że Bruce Willis w "Randce w Ciemno" szarżował podobnym jak poznał te ruske co się tak zalała i jej szajba odwaliła. Model świetny(y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.846 108 2
Jest piękny , mój ulubiony model Camaro , mam gdzieś takiego starego SIKU jak na tamte czasy też nieźle wykonany jednak jest różnica zabawka a model.

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
"Beat the Heat" to wyścigi na 1/4 mili organizowane w USA , udział w nich biorą policjanci i strażacy w swoich podrasowanych maszynach (y). Najlepsze w tych pojedynkach jest to że ich uczestnicy nie tylko rywalizują między sobą ,ale ścigają się również z normalnymi użytkownikami dróg. Każdy obywatel może stanąć w szranki ze swoim szeryfem i najzwyczajniej "objechać go jak dzieciaka" :).
Samochody stróży prawa przeważnie poddane są dużym modyfikacjom , dlatego wygrać z nimi nie jest tak łatwo .

Officer-Jim-Luckett.jpg

hqdefault.jpg
hqdefault2.jpg

JL 1983 OLDSMOBILE HURST
Officer James Luckett .355
james-luckett-races-in-illinois1.jpg
DSC06673.jpg
DSC06671.jpg
DSC06675.jpg
DSC06677.jpg
DSC06676.jpg
DSC06679.jpg