• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości 1:64

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.432 387 20
Zawieszenie ma trochę jak monstertruck. Jak dla mnie to trochę za małe koła, bo to ani dobry offroadowiec, ani pełną gębą monstertruck.

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.432 387 20
Ten model Lancii to ja lubię. Fajne malowanie. Nie podoba mi się tylko wykonanie felg i chlapaczy. Mogli by się bardziej postarać.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Modele CMS są kapitalne .piękna jest ta Lancia delta Integralle w jednym z najbardziej rozpoznawalnych barw ,sam posiadam Toyotę Corollę i jestem z niej bardzo zadowolony i szukam następnych modeli tej Firmy .

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.015 16 0
U mnie taki jeden klient ma GMC w skali 1:1 i jeszcze parę innych ale jak chciałem porobić fotki to się nie zgodził i cos tam bredził jeszcze . Więc to zostawiłem, szkoda czasu na kłótnie z chorymi na głowe ludźmi. Udany model na fajnej dioramce. Brakuje mi tylko dubeltówki z tyłu za siedzeniem;). W kabinie jest wersalka czy osobne fotele?

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
U mnie taki jeden klient ma GMC w skali 1:1 i jeszcze parę innych ale jak chciałem porobić fotki to się nie zgodził i cos tam bredził jeszcze . Więc to zostawiłem, szkoda czasu na kłótnie z chorymi na głowe ludźmi. Udany model na fajnej dioramce. Brakuje mi tylko dubeltówki z tyłu za siedzeniem;). W kabinie jest wersalka czy osobne fotele?
oczywiście - wersalka :cool:

mafo

Zespół forum
Reakcje
25.432 387 20
Ciekawy ten Mercury. Trochę tylko ma za dużą szparę w przednich drzwiach. Ale poza tym wygląda niesamowicie.