Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Fajne modele z ostatnich dwóch prezentacji. Ten pierwszy Chevy Impala najfajniejszy. Natomiast Pontiac ma jakieś uszkodzone felgi po prawej stronie. Chyba driver lubi zaliczać wysokie krawężniki.
Masz racje,ponioslo drivera ale to opona jest jakas kwadratowa, zdecydowanie wole te od GL ,moze nie maja takich ladnych napisow ale sa bardziej plastyczne
Znowu pojawiło się sporo ciekawych modeli.Faworyci to dwa dostojne pick up'y od revell'a i van coca cola .To typowe amerykańskie wozidła
COOL !!!!! Mnie się to podoba
Z uwagi na to że ostatnie dni nie obfitują w nadmiar promieni słonecznych ,pozostałe zdjęcia wyszły bardzo ciemne dlatego fotki pozostałych modeli zaprezentuje innym razem a na pocieszenie włoski bolid z Maranello.
Piękny, choć ja wolę Ferrarki w czerwieni lub żółci. Fajnie, że ma znaczki, napisy i konia na grillu. Ale widzę, że ci kierowcy sportowych modeli przekraczają prędkość na tej Twojej drodze. No a Policja Stanowa czuwa.
Piękny, choć ja wolę Ferrarki w czerwieni lub żółci. Fajnie, że ma znaczki, napisy i konia na grillu. Ale widzę, że ci kierowcy sportowych modeli przekraczają prędkość na tej Twojej drodze. No a Policja Stanowa czuwa.