• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości 1:64

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.435 387 20
Fajne modele z ostatnich dwóch prezentacji. Ten pierwszy Chevy Impala najfajniejszy. Natomiast Pontiac ma jakieś uszkodzone felgi po prawej stronie. Chyba driver lubi zaliczać wysokie krawężniki.:D

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
Masz racje,ponioslo drivera :LOL: ale to opona jest jakas kwadratowa, zdecydowanie wole te od GL ,moze nie maja takich ladnych napisow ale sa bardziej plastyczne :cool:

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Znowu pojawiło się sporo ciekawych modeli.Faworyci to dwa dostojne pick up'y od revell'a i van coca cola .To typowe amerykańskie wozidła (y)(y)(y)
COOL !!!!! Mnie się to podoba ;):):)

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
Z uwagi na to że ostatnie dni nie obfitują w nadmiar promieni słonecznych ,pozostałe zdjęcia wyszły bardzo ciemne dlatego fotki pozostałych modeli zaprezentuje innym razem a na pocieszenie włoski bolid z Maranello.

Kyosho Ferrari California
DSC02836.jpg
DSC02838.jpg
DSC02840.jpg
DSC02851.jpg
DSC02843.jpg
DSC02847.jpg
DSC02846.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.435 387 20
Piękny, choć ja wolę Ferrarki w czerwieni lub żółci. Fajnie, że ma znaczki, napisy i konia na grillu. Ale widzę, że ci kierowcy sportowych modeli przekraczają prędkość na tej Twojej drodze. No a Policja Stanowa czuwa.:podstepny:

OP
OP
maniac64

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.180 5 0
Piękny, choć ja wolę Ferrarki w czerwieni lub żółci. Fajnie, że ma znaczki, napisy i konia na grillu. Ale widzę, że ci kierowcy sportowych modeli przekraczają prędkość na tej Twojej drodze. No a Policja Stanowa czuwa.:podstepny:
Tak jest , pies zawsze czujny :D kierowcy jak na razie grzecznie zatrzymują się do kontroli ale w przyszłości dla mniej pokornych zrobimy jakąś blokadę :D