Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Świetne minaturki pojazdów z PRL-owskich czasów. Jelcze piękne, Star też świetny, a i wywrotka na Zile wygląda nie gorzej. Podobają mi się. Gratuluję posiadania takich rarytasów w kolekcji.
Witam , dziś tak na ochłodę ,auto za zimnego morza , ale nie tylko
Moim zdaniem najbardziej męskie ciężarówki {Scania Streamline -Iveco Turbostar}
Zdjęcie poglądowe z internetu
Zarówno Scania 143 jak i Iveco Turbostar to piękne ciężarówki. Iveco pamiętam jeszcze jak po naszych drogach jeździło w żółtych barwach z logo PEKAES. Natomiast Scanii z tamtego okresu nie pamiętam...
Modele piękne, a zdjęcia grupowe świetne. Ciężko oderwać wzrok od Scanii...
Piękna kolekcja serii "3". Mimo, że Streamline, to po Magnum mój ulubiony wóz, gdy był codziennością z młodzieńczych lat, nie posiadam żadnego w kolekcji, a tutaj pięknie
WOW! Ale "dowaliłeś" z tymi "staruszkami"... Ładny ten TGA i nawet nikt nie napisał, że to też zaczyna być powoli klasyk... Najpiękniejsze oczywiście Scanie. Czerwono-szara najbardziej mi się podoba.
Świetna prezentacja. Świetny klimat "vintage". Od razu mi się przypomniały lata 90 i PKiN w warszawie gdzie zamiast autobusów był międzynarodowy parking ciężarówek, gdzie udało się zrobić kilka zdjęć przy ciężarówkach. Niestety kolory nie są oddane, a zaprezentowana tu Scania, biała z niebieskimi pasami, robiła niesamowite wrażenie na tle generalnie szarości w dookoła.
Przepraszam za off topic, w razie co kolega usunie..
Z pozdrowieniami.
Maciek "Magic"