• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Niespodzianka Herpa

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.732 390 20
Świetny ten model. Nie dość, że świetna wywrotka, to jeszcze ta niskopodwoziowa przyczepa... Podoba mi się.

SP9XUR

Znany użytkownik
Reakcje
864 1 0
Moja czeka, odbiorę może za tydzień to się pochwalę....
jeśli będzie czym :LOL:,
bo na razie widzę że poszły niespodzianki z gruuubej rury.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
W magazynie Herpy znaleźli chyba jakiś zaginiony karton z modelami, że takie kozaki pakują do niespodzianek. Ten Trost jest już dawno niedostępny i nawet na ebay nie jest częstym gościem. Teraz jest jedna oferta, gdzie gość krzyczy 95 euro. A Ty jeszcze marudzisz, ja Ci zazdroszczę, chociaż też miałem fajnie w niespodziance. :D

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Wiem że to kąsek i sam model mi się bardzo podoba, czy marudzę - raczej nie bo jestem zadowolony - po prostu nie mam u siebie nic z Trosta, to po pierwsze a po drugie nie mam u siebie nic w klimacie "budowlanym" - jestem zapalonym kontenerowcem po prostu :)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Patrzę,czytam i nie kumam bo model jest rewellka. Co byście powiedzieli na to - ja wczoraj odebrałem od Pawła Pj-a dwa modele niespodzianki i trafiły mi się dwa identyczne:)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
No to jeden do wymiany, albo do sprzedaży. :)
Maćku chyba jednak zostawię obydwa dla siebie. Takie mi się trafiły:

Zdjęcie pobrane ze strony - Toysandmodels - bez wiedzy właściciela,mam nadzieję,że Paweł się nie pogniewa. W końcu u niego zakupione :)

W tym przypadku to można zrobić małą "flotę".

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.732 390 20
[QUOTE="wrocek, post: 582910, member: 6161"W tym przypadku to można zrobić małą "flotę".[/QUOTE]

No tak... Masz rację, bo przy betoniarkach to bardzo proste, żeby zrobić firmę budowlaną. No i będzie to na pewno ciekawie wyglądać.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Dzisiaj przyszły dwie kolejne niespodziewanki - tym razem z Modelmani.
I - w dniu dzisiejszym wylosowano :
Numer jeden:

Numer dwa:

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Czyli póki co w niespodziance trafiły się:

1. MB Actros | Peintner | Betoniarka
2. Scania R Streamline | De Hart | zestaw 25,25m
3. MAN TGS | Trost | wywrotka + niskopodwozie
4. MB Actros MP3 | Otto | zestaw do przewozu ścian betonowych
5. MB Actros MP4 | OMV | cysterna
Ktoś coś innego trafił?

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.556 67 1
Same gwiazdki u Wrocka :D Trzeba przyznać że bardzo ciekawy ten zielony .
Ja na swoją czekam do połowy miesiąca . Wtedy pokażę co mam .
ps. Paweł mi podobno najlepsza wygrzebał :p:LOL:

Kamil Ch

Aktywny użytkownik
Reakcje
1.143 0 0
To moje niespodzianki. Dwie pierwsze rozpakowane dzisiaj. Największym zaskoczeniem była pierwsza jaką kupiłem (z pierwszej edycji), gdyż w środku były 2 modele. :D

Szczerze mówiąc chętnie sprzedałbym/zamienił: Magnum i Scanię PC oraz Zetrosa THW.

20161105_195113.jpg
429.JPG