Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Piękne Stary, obydwa.
Chociaż na pierwsze miejsce wybija się 266M, poprzez wykonanie skrętnych kół.
A tak na marginesie, to zderzaki z przodu i atrapy starowskie na kabinie, to Twoja produkcja czy bazowałeś na jakiś gotowych zestawach?
Atrapa., zderzak oraz felgi to wydruk u kolegi Mateusza z mojego własnego projektu BTW kabina do 266M to żywica MAN'a 2000 kupiona od RMM. Model posadzony na przycinanym podwoziu 6x6 Herpy dlatego są skrętne koła
Atrapa., zderzak oraz felgi to wydruk u kolegi Mateusza z mojego własnego projektu BTW kabina do 266M to żywica MAN'a 2000 kupiona od RMM. Model posadzony na przycinanym podwoziu 6x6 Herpy dlatego są skrętne koła
Świetne modele
Ja się zasadniczo poruszam między autobusami a ciężarowymi i do innych wątków zaglądam rzadko, a to błąd patrząc na to co Ty tu wyprawiasz
Dziękuję za poprzednią odpowiedź. Zlepek kilku różnych elementów, plus dobry pomysł i wykonanie, a efekt finalny super.
Scenka załadunku na rampie świetna, czekam na dalszy ciąg.