• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Moje potyczki z kartonem

Włodek Mirek

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Salon BMW

Witam
Po skończonej budowie strażnicy podejmuję kolejną walkę z kartonem.
Tym razem to salon BMW z lat 60 ubiegłego stulecia.Wprawdzie to narazie pierwsze przymiarki ale już sprzedawca pcha samochody do salonu.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.

Załączniki

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.104 33 0
No no Włodku zadziwiasz mnie a jak segmencik gdzie miała stac strażnica :?: Jest juz przejezdny :) Daj znać. Ostatnio z Jaśkiem wpadliśmy na genialny pomysł i myślę że musimy go omówić na jakimś spotkanku na działce może ;) Przyokazji człowiek by coś postrugał z desek :) A kolejne BMW czeka na Ciebie :)

Włodek Mirek

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam
Jestem otwarty na każdą propozycje.Robi się ciepło i możemy zacząć myśleć o spotkaniach u mnie.Jeżeli tylko to pomoże Wam w przyjemnym i pożytecznym spędzeniu czasu to jak najbardziej tak.
Pozdrawiam
Mirek

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.104 33 0
Mirku dzisiaj pod mostem kolejowym udało mi sie uwiecznić dziwną akcję. Prawdopodobnie BMW ukradzione. Na szczęscie zostało odzyskane i z tego co wiem właściciel chce je wsadić w komis do salonu. Zgadzasz się na to :?: Przyjmiesz tą gablote pod swój skromny dach :?:

Załączniki