• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje modele samochodów ciężarowych

OP
OP
Biernacki1999

Biernacki1999

Aktywny użytkownik
Reakcje
751 0 0
WOW!!! :eek: Tempo, ilość i "treść" prezentacji od mojej ostatniej wizyty naprawdę imponująca! :eek: Fajnie widzieć modele, które kiedyś były moja własnością. :) Ciekawa sprawa z tym Volvo UHL, z jednej strony szkoda, bo zestaw w oryginalne przykuwał uwagę, ale z drugiej strony cieszę się, że dostał drugie życie ciągnąc kontenery... ;)
Widzę , że uzbierało Ci się trochę modeli w barwach Vogel. Chcąc pozbierać wszystkie w skali H0 można stracić majątek i zdrowie... :D
Zdjęcia grupowe jednej marki wzbudzają zachwyt... Mamy kolejnego "psycho-fana" marki na forum? :ROFL:
Anhalt... Ładny duet pokazałeś. Jest to jedna z moich ulubionych firm. Co prawda, mam nie wiele więcej modeli w tym malowaniu niż Ty, ale miniatury zdecydowanie warte posiadania.
Kolejny model - Rakil Transport. Piękny limitowany model. Z Twoimi? dodatkami wygląda lepiej niż seryjny. Szczególnie czarny "kangur" dodaje tu uroku.
Stelzl... Kolejna (obok Anhalta) firma z mojej "topki"... Tu jest trochę "zazdrość" ;), bo tego modelu jeszcze nie mam, a zrobiony jest na dobrym poziomie. Widzę też, że Heinrichs jak kupiłeś, tak została... :D Swego czasu też się nabrałem, że to oryginalny zestaw... :ROFL:
Dużą ciekawostką u Ciebie jest również Rosyjski Magnit. Nie wiele jest pojazdów w H0 z Europy środkowo-wschodniej... Na koniec Sachs-Trans. Ilość modeli (a bardziej ich unikatowość, bo prawdopodobnie większość powstała w il. jednej sztuki) robi jak do tej pory największe wrażenie u Ciebie w temacie. Do tej pory wygrywa zdecydowanie czerwony Daf... Czekam na więcej:).
Baaaaardzo dziękuję za tak długi i miły komentarz

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
Mnie się szczególnie podobają czarne obręcze na bakach. Próbowałem je w swojej Magnumce pomalować porządnie, ale takiego poziomu nie udało mi się osiągnąć. Kolega ma na to jakiś sposób czy były już fabrycznie pomalowane?