• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje Modele Ciężarowe - PACEK

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Malowanie średnio mi się podoba , ale za to konfiguracja modelu już bardzo do mnie przemawia . I jest to chyba jedyny nowy model mercedesa który mi się podoba .

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.478 2 0
Model bardzo fajny(y)malowanie też ok tylko ten tył naczepy Herpa mogła bardziej dopracować ale i tak gratuluję nowego nabytku:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.273 387 20
Zestaw wygląda bardzo ciekawie, a i malowanie fajne. O belce już koledzy napisali, więc się nie będę czepiał. ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Malowanie takie średnie, co prawda kilka detali jest, ale jakoś do mnie nie trafia. Za to Arocs w dużej budzie z wanną wygląda świetnie.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Obydwa modele b.fajne i w ciekawym malowaniu, ale na temat tylnych belek obu modeli lepiej się nie wypowiadam bo musiałbhm użyć słów powszechnie uznanych za nie cenzuralne;)

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Świetne volvo, to jest kontener do płynnych ładunków chemicznych? Włoska firma to rzadkość w modelach, ostatnio zamówiłem sobie pierwszy model firmy z Włoch.

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.284 5 1
Zastanawiam się ostatnio nad tym modelem ze względu na kontener. Tak jak koledzy wspomnieli szkoda, że ciągnik nie posiada żadnych oznaczeń przez to wygląda trochę biednie.