• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje EKB

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Co dwa brzydale, to nie jeden. Diametralnie różnią się od siebie detalami, dlatego też każdy jest wyjątkowy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Bardzo fajne te brzydale. Te nowe herpowskie koła trochę odstają, ale poza tym to modele piękne.

OP
OP
Akronaut

Akronaut

Aktywny użytkownik
Reakcje
211 2 0
W przyszłym tygodniu zielone zamieniamy na niebieskie.

IMG_005266.JPG

Zdjęcia wyszły słabo - wiosenne słońce mnie zaskoczyło.

OP
OP
Akronaut

Akronaut

Aktywny użytkownik
Reakcje
211 2 0
Faktycznie AWM obok konkurencji wypada blado. W gablocie jakoś dało się na niego patrzeć (widać tylko bok), może to zasługa puszki?

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.317 67 1
Trzeba przyznać że akurat w przypadku tego przewoźnika to modele różnych producentów całkiem dobrze się koło siebie prezentują . Patrząc no kabiny volva od herpy i AWM widać że każda ma swoje plusy i minusy . Dla mnie bardzo udana prezentacja (y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.040 108 2
Z tym nie wolno to taki żarcik sytuacyjny, bardzo fajna prezentacja.
Osobiście bardzo lubię ciężarówki AWM-u i tak jak Bartek napisał wszystkie modele mają plusy i minusy jednak wygląd ogólny jest bardzo dobry.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Fajnie wyglądają razem. Muszę zapolować na tą Scanię i Volvo z AWM.