• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Moja kartonowa SUka H0 - SU45 w skali 1:87

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.923 47 1
Szkoda :(. A już myślałem, że dowiem się czegoś nowego. Coraz mniej jest osób, które mają do czynienia z tymi lokomotywami, ale mam pewien plan.... może uda mi się namówić "Kogoś" na zwierzenia, wtedy historyjki będą pochodzić z pierwszej ręki. No i oczywiście nie trzeba będzie obrazić Fiata aby je poznać i też już nie będę off-topować w wątku DomManU-a. Przy okazji dziękuję za cierpliwość i przepraszam. Czy coś drgnęło przy modelu?

OP
OP
DoMManU

DoMManU

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Szkoda :(. A już myślałem, że dowiem się czegoś nowego. Coraz mniej jest osób, które mają do czynienia z tymi lokomotywami, ale mam pewien plan.... może uda mi się namówić "Kogoś" na zwierzenia, wtedy historyjki będą pochodzić z pierwszej ręki. No i oczywiście nie trzeba będzie obrazić Fiata aby je poznać i też już nie będę off-topować w wątku DomManU-a. Przy okazji dziękuję za cierpliwość i przepraszam. Czy coś drgnęło przy modelu?
Jeden wózek wciąż czeka na to bym się za niego zabrał a reszta wykończona w 98% ale na razie nie mam czasu żeby się za to zabrać więc wszystko sobie spokojnie czeka. Mi tam off-top nie przeszkadza tym bardziej, że to malutkie forum chętnie poczytam więcej anegdotek ;)

Gethvar

Znany użytkownik
Reakcje
229 4 0
Ehhh, widziałem dziś w Tychach ST45... jednak ale bez tych cudownych patrzałek strasznie traci na urodzie...tak jak siódemki i dziewiątki... zaczyna się era plastik-fantastik... Przydały by się jakieś fajne zdjęcia na osłodę...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 8
Tabor 43
Tabor 107
Tabor 85
Tabor 19