• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Diorama Moduły - dioramy

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.727 37 1
Łaułć i carramba! Danielu a co to za taki fajny zestaw? Gdzie coś takiego można kupić? Czy jest taki jak na zdjęciu? Z atrapami słupów? znakami? Ach jak by mi się taki marzył :love:

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.786 13 0
Tak , ten zestaw można zrobić dużo lepiej chociażby odpowiednio go malując i patynując.
Ten budynek będzie służył na postój dla drezyn lub jakieś tamtejszej lokomotywy manewrowej.... no i oczywiście wszechobecna rupieciarnia dookoła , wtopiona w niską wszędzie porastającą zieleń...

śledź

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.977 62 10
Może to cudo z załączonego obrazka gdzieś wkomponować. Będzie pasowało do całości. Wykonanie pierwsza liga.

Załączniki

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.786 13 0
Może to cudo z załączonego obrazka gdzieś wkomponować. Będzie pasowało do całości. Wykonanie pierwsza liga.
Oczywiście ,że te bramy będą umieszczone na tej dioramie.... połączone będą tylko z ogrodzeniem betonowym z GPMu...
Bramy wjazdowe na teren zakładu remontowo sieciowego to nieodzowna rzecz....

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.786 13 0
W miedzy czasie innych prac, powoli powstaje sceneria na nowym module....

Załączniki

paziu1000000

Znany użytkownik
MSMK
Producent
Reakcje
132 3 0
Spoko klimat. Mam tylko jedno zastrzeżenie. 3 fotka jest za mocno wyostrzona, widać ziarno. Jak już używać photoshopa to tak z wyczuciem, jak przy tej zieleni;)

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Spoko klimat. Mam tylko jedno zastrzeżenie. 3 fotka jest za mocno wyostrzona, widać ziarno. Jak już używać photoshopa to tak z wyczuciem, jak przy tej zieleni;)
Photoshop? E,to niemożliwe :podstepny:
Danielu, plażowicze nad rzeczką powalili mnie na łopatki..
O rety,pewnie byli pod wpływem alkoholu,chyba nie zrobili Ci nic strasznego? :confused:
nie spodziewałem się tego :)
He he,a to spodziewałeś się SMS-a, "przepraszam,ale zaraz pana powalimy na łopatki" :gwizd:

statom

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Marku, nie jestem z tych co łatwo dają się powalić na łopatki ale ci wzięli mnie z zaskoczenia..nie spodziewałem się że tam się pojawią.

OP
OP
daniel loko
Reakcje
1.786 13 0
W poniedziałek powstanie mur betonowy wzdłuż całej drogi przy nasypie ,oraz tymże murem, ogrodzona będzie cała działka z tyłu domu...

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
987 82 5
Zupełnie niepotrzebnie dałeś Daniel tam tą zastawkęo_O woda z rowu przy torze musi odpływać swobodnie. sam pomysł dobry.