Kolego Harry Potter u nas na Warmii i Mazurach jest ELF1 / 3-członowy EN62-001 / i SA139-024 LINK / 2-członowy , który jest ciągle w remoncie po wypadkach na przejazdach ..
Bardzo chętnie przyjmę materiały dotyczące elementów na dachu / bo to dla mnie spore wyzwanie ../ w ELF1/ELF2 czy Impulsie 2 czy Hybrydy ..
Ale proszę pamiętać ,że to pierwsze egzemplarze i daleko im jeszcze do doskonałości / ale od czegoś trzeba zacząć ..
AK
Bardzo chętnie przyjmę materiały dotyczące elementów na dachu / bo to dla mnie spore wyzwanie ../ w ELF1/ELF2 czy Impulsie 2 czy Hybrydy ..
Ale proszę pamiętać ,że to pierwsze egzemplarze i daleko im jeszcze do doskonałości / ale od czegoś trzeba zacząć ..
AK
Wszystkie ELFy pierwszej generacji mialy sterowanie.oparte na ex Lokelu, obecnie Škodzie. W Warminskim jako jedynym, jest sterowanie oparte na Selektronie.
A co do szczegółów budowy 27WE , jak coś to dawaj znać, co potrzeba -kiedyś w nich grzebałem, teraz jeżdże ta serią, to przy okazji da się ogarnąć to i owo...lub mam fotki na dysku...
Pozdr,...
ps. puść mejla na priva, żebym wiedział gdzie wysłać...