• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele Szifo

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
5.946 37 4
Zdradzi kolega @szifo30 skąd ten projekt budynku z rampą? Już kiedyś wspominałem (czy pytałem o to, ale nie bardzo mogę się doszukać), że ona bardzo przypomina konstrukcją tą w Olsztynie (LINK), i chyba nawet u kolegi drzwi suwane są na boki, a nie rozwierane, u mnie ten budyneczek "pracowniczy z lewej" jest niby 2 piętrowy ale widać górne cegły innego typu więc może pierwotnie był jak u kolegi? A co do reszty to co tu komentować, klimat jak zawsze. Jedynie ta tafla betonu nieprawdopodobnie za czysta jest ;)

OP
OP
szifo30

szifo30

Znany użytkownik
Reakcje
4.582 3 0
Zdradzi kolega @szifo30 skąd ten projekt budynku z rampą? Już kiedyś wspominałem (czy pytałem o to, ale nie bardzo mogę się doszukać), że ona bardzo przypomina konstrukcją tą w Olsztynie (LINK), i chyba nawet u kolegi drzwi suwane są na boki, a nie rozwierane, u mnie ten budyneczek "pracowniczy z lewej" jest niby 2 piętrowy ale widać górne cegły innego typu więc może pierwotnie był jak u kolegi? A co do reszty to co tu komentować, klimat jak zawsze. Jedynie ta tafla betonu nieprawdopodobnie za czysta jest ;)
Zrobiłem to bez żadnego projektu .Przyznam tylko jak bym robił coś podobnego to skopiował bym Twój pomysł z połączeniem dwóch takich modeli.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.795 4 0
Od wielu lat niezmiennie - piękne, realistyczne, klimatyczne... :) Ta bocznica kolejowa, w połączeniu z tym ogromnym magazynem robi tu fenomenalną robotę, a zmieniające się pojazdy to czysta radość z oglądania. Ciekawy STAR z zabudową do przewozu żywca ale najbardziej intrygujące jest tu Volvo ex. PEKAES? :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.209 69 0
Ciężko to nazwać prezentacją jednego modelu bo oczy latają po całym kadrze jak szalone i przeważnie gdzieś po drugim zdjęciu człowiek się zatapia w tym Twoim mikrokosmosie i granica pomiędzy rzeczywistością a fikcją się zaciera.