• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Ciekawy ten model. Szkoda, że producenci nie robią obecnych modeli w malowaniu Linde, bo sporo ich dziś po naszych drogach jeździ i przydało by się mieć takiego w kolekcji.

oilstat

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
To mógł by być polonik. Pamiętam z początku lat 90-tych takie naczepy (podpięte chyba do MAN-ów) które dzień w dzień jeździły do Polfy Tarchomin.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.317 67 1
Skąd Ty takie fajne modele bierzesz :D Mi się bardzo podoba to NG z beczką do gazu . Zresztą chyba masz Pierku nasz największą kolekcją cystern do gazów na forum .

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Witam po długiej przerwie dzisiaj zaprezentuje Scanie do przewozu drewna nie jako do kompletu z jedną którą posiadałem już od jakiegoś czasu.

IMGP0109.JPG

IMGP0110.JPG

IMGP0113.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Ciekawy ten "drewniak". Przydałoby się trochę popracować nad tymi pniami, żeby pasowały do naszej skali. ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.060 108 2
Bardzo fajny zestaw , pnie jak sądzę to były już w zestawie , mam podobny zestaw z Herpy i miał w pudełku takie pieńki ( lepsze niż plastikowe ale do ideału daleko).

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.000 158 2
Szkoda, że to iglak, bo z chęcią bym podał adres to do kominka bym miał na kilka lat ..drewna ;)
A odnośnie samego modelu to bardzo fajnie się prezentuje

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Bardzo mało jest tych herpowskich dłużyc, dlatego każda jest warta uwagi. Te patyczki faktycznie mało realistyczne, więc przydałby się krótki spacer do lasu. :D Skoro to ma Polskie blachy, to musi być grubo i ponad kłonice. :D

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Witam na chwilę przerwałem pokazywanie Wam cystern z mojej kolekcji ale już wracam do tematu Renault Major Turbo- Texaco herpa.

IMGP0458.jpg

IMGP0465.jpg

Zapraszam do oglądania i komentarzy :).

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Witam po długiej przerwie dzisiaj zaprezentuje model fabrycznie uświnionego świnio-woza :D
Model herpy Mercedes z naczepą do przewozu zwierząt robioną od co najmniej 20 lat bez zmian (n).

IMGP8275.JPG

IMGP8276.JPG

IMGP8278.JPG

Zapraszam do komentarzy :).