Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
troszkę odświeżę kotlecika
i zapytam jakiej średnicy były w Tkt48 zderzaki
a mianowicie jakie najlepiej będą pasowały np. z oferty Kluby KLU-3652 - 450mm KLU-3653 - 500mm
czy może ktoś inny ma bardziej pasujące
czy inna średnica ?
Fleischmanna jak najbardziej da się wykorzystać.............. "Wystające" elementy napędu zostały zamaskowane skrzynią na narzędzia- nie jest to fikcja, takie zdarzały się w oryginale........
No właśnie ten temat mnie bardzo zainteresował Moja TKt48-177 ("pomnikowa" z N.Sącza) jest jeszcze "w proszku" ale już coś widać... jeszcze trochę pracy ale dekoder już jest !!!
Rafał powiem tak:
Model zrobiony prawie przyzwoicie, choć niektóre elementy osobiście bym poprawił np. to przemalował bym na czarno , bo efekt nie ciekawy (i za szeroki)
Tekatki miały dwie prasy smarne a w tym modelu brakuje jednej z lewej strony parowozu.
Jak pisze sprzedający model jest w cyfrze i to jest na plus. Sam musisz ocenić ,czy warto dać takie pieniądze jakie chce.
Wiem ,że sam robisz przy modelach- więc ewentualne poprawki w Twoim wykonaniu mogą dopieścić model.(przytoczyłem 2 detale ,ale można poprawić jeszcze inne)
Poproś sprzedającego o przesłanie tego filmiku z jazdy -może to pomoże się Tobie upewnić co do kupna.
Pozdrawiam
Zbigniew