• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Podczas tworzenia nowego ogłoszenia prosimy o wybranie prefixu. Znacząco ułatwi to innym użytkownikom korzystanie z ogłoszeń w dziale Giełda.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.
  • Hej Gość czy wiesz, że w dziale giełda można edytować swoje wpisy oraz usunąć cały temat kiedy ogłoszenie jest już nieaktualne?
  • Prefixy pozwalają wydzielić wyświetlanie ogłoszeń tylko konkretnego typu.

Allegro i inne modele lokomotyw elektrycznych PKP, SUG, Śląskie Koleje Górskie, SD80, tramwaje, film na wideo, książki, pisma

OP
OP
CoCu

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.948 121 22
Oferty usuwam dopiero wtedy, gdy sprzedane przedmioty dotrą do kupujących. W sumie ze wszystkich zamieszczonych tu ogłoszeń nieaktywne są 4. W nich wszystkich zakupu dokonano ledwo wczoraj, a zatem są aktualnie w realizacji.
Panie Andrzeju. Czepiał się Pan wcześniej mojego ogłoszenia, więc ostatecznie utworzyłem nowe by nie było powodów do dalszego czepiania się o niezgodność z regulaminem. Teraz Pan prosi o usunięcie nieaktualnych ogłoszeń. Czy to nie przesada? Czy to nie leży w moim interesie by tu był porządek? Czy ja Panu mówię jak Pan ma moderować swoje ogłoszenie, że Pan mnie mówi jak ja mam to robić?