• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele herbi

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.918 387 20
Dużo lepiej wygląda od oryginału wydanego przez DeA. Dodatkowe elementy i waloryzacja dały tu niesamowity efekt realizmu, który uzupełniają świetne felgi i opony. (y) Gratuluję pomysłu i wykonania (y)(y)(y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.918 387 20
Staruszek ze śmieciarką na plecach rewelacyjnie Ci wyszedł, a trzysta szestnastka kapitalna. Podziwiam i gratuluję umiejętności. (y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.918 387 20
Rewelacja to mało powiedziane. Kapitalne model. Zdjęcia nie oddają tego, co widziałem na żywo. (y) Tak trzymaj. (y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.918 387 20
Zima się zbliża, u mnie dziś prószył pierwszy śnieg, a tu akurat przedzimowa prezentacja. Pięknie zrobiłeś ten model. Jestem pod wrażeniem. (y)(y)(y)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.918 387 20
Kolejne świetne waloryzacje. Pięknie wyglądają obydwa modele. VW jakby prosto zjechał z budowy, a Skoda idealnie utrzymana w ten jesienny... upss... zimowy czas... Piękne modele... (y)(y)(y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Skala 1:43 15
Skala 1:43 18
Skala 1:43 40
Skala 1:43 24
Skala 1:43 9