• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele FH-12

OP
OP
FH-12

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.249 5 1
Dziękuję za komentarze. Lubię to uczucie kiedy dociera do mnie ostatni model na którego polowałem dłuży czas w danych barwach, tak właśnie jest w tym przypadku. Z góry przepraszam za ustawienie kontenera na naczepie, zorientowałem się dopiero po obróbce zdjęć i już nie chciało mi się powtarzać wszystkiego od nowa. Tak samo rowerówka jest prawdopodobnie odwrotnie założona przez poprzedniego właściciela. Z ciekawostek to DAF został wydany w gablotce.

141. DAF XF95 Super Space Cab "DD Trans/ECS" (B) Herpa

44496906671_27d3e34349_c.jpg

30627156838_9d851724fc_c.jpg

43779029584_f899779fd2_c.jpg

Pozdrawiam.

xxx

Znany użytkownik
Reakcje
3.531 35 0
Spodobała mi się wersja malowania Magnum w ND. Kiedyś mój brat tam pracował i bywałem w ich siedzibie w Płotach koło Zielonej Góry. Tam były głównie zestawy z przyczepami "firanka" ale i z naczepą się pojawiał zależy jaka sekcja, akurat mój brat jeździł w chłodniach. Firma jak i inne podeszła do pracowników jak to dzisiaj bywa .........i tak to się posypało. Obecnie widuję zestawy lub ciężarówki z logo NG zamazanym lub wytartym odkupione z ND.

dziarka

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 2 0
Magnumka i Dafik po raz kolejny ukazują jakie masz perełki w swojej kolekcji. To się nazywa prawdziwe kolekcjonerstwo! Zawsze z dużą ciekawością i przyjemnością do Ciebie zaglądam...z zazdrością również :D;) Trzymam kciuki za pozyskanie kolejnych modeli na jakie polujesz jeszcze z pewnością:)