• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Modele ciut większe...

pyro

Aktywny użytkownik
Reakcje
295 3 0
aqws9 napisał(a):
...sam osobiście będę u tych drugich apelował o przyznanie honorowego zatrudnienia :grin:
Nie masz się o co starać. Pracowałem w PTKu w Rybniku i dałem sobie spokój. Jeżeli chodzi o zarobki to gra nie warta świeczki. Sentyment pozostał, ale jak już pisałem nie za takie pieniądze.

Pozdrawiam.

aqws9

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
pyro, pisząc honorowego miałem na myśli, że Meggido, nie będzie u nich pracował fizycznie :) jedynie czerpał profity :)

A tak serio pyro, to można wiedzieć w jakim charakterze byłeś zatrudniony??

pyro

Aktywny użytkownik
Reakcje
295 3 0
Pracowałem w podspółce PTK "Tabkol" w dziale napraw i rewizji lokomotyw. Praca świetna dla MK jak ja, bo jest ciągły kontakt z lokomotywami, ale jak wcześniej pisałem warunki finansowe kiepskie jak na taką spółkę.

Faktycznie zrobiliśmy Meggido bajzel w temacie więc EoT z postami nie związanymi ze skalą 1:32.

Pozdrawiam.

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
5.258 33 1
Plasser napisał(a):
WAGA OKOłO 2KG
Jakaś popelina... ;)
No ja bym tego tak nie nazwał. Adam ,bo tak ma na imię kolega który jest twórcą ma też w swoim dorobku Ty 51, Pt31,Pm 36 w skali 1,oraz Ok 22 i Ol49 w skali 0 wszystko 100% w metalu.
Pozwolę sobie pokazać tutaj dwa jego zdjęcia.

Załączniki

aqws9

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Meggido napisał(a):
A po co komu wnętrze? Mnie jest ono w ogóle niepotrzebne, a zrobienie, to jeden wielki kłopot.
No wiesz... jakby to powiedzieć ? W oryginale wnętrze jest, w h0 się da... to sam rozumiesz, trzeba wjechać Ci troszkę na ambicję ;) Wnętrze nie misi być z blachy :cool: No chyba, że przez kabinę przechodzi napęd, co całkowicie uniemożliwia jego zamontowanie, ale chyba wszystko da się obejść ...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 4
Tabor 7
Tabor 2
A
Tabor 38
A
Tabor 85