• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Militarne - Brodagaz

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Mikołaj zaraz dorobiłby kurnik i postawił obok swoich styropianowozów.
Model bardzo ładnie się prezentuje i widać, że jest dobrze zrobiony pomijając windę. Nie pasuje mi jakość jej wykonania do całości.

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.646 109 2
Dziś Tarpan Honker z Tololoko, mimo że osobowe w ich wykonaniu w ogóle mi nie podchodzą to Tarpan jest w miarę poprawny, ma złe felgi i jest za nisko zawieszony, ale jest.;)

P1320819.JPG
P1320823.JPG
P1320827.JPG
P1320829.JPG
P1320858.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.411 387 20
Modelik ogólnie ciekawy i jak nikt inny takiego nie robi to chyba wart posiadania. Ale jakoś nie podoba mi się ta plandeka. Wygląda tak, jakby ktoś ją przejechał gruboziarnistym papierem ściernym. No i ta lina okrętowa do przymocowania plandeki też jakoś mi nie leży. Poza tym to spoko.

wujcik

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Tarpan nie jest zły pomimo małych niedociągnięć.Ważne,że można posiadać choćby taki model polskiego pojazdu i chwała za to jego wykonawcy.Co do linki i felg zgadza się,ale herpa też popełnia błędy i to nieraz większe.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Modelik nawet całkiem , całkiem wyglada. Koledzy zwrócili już uwagę na niedociągnięcia , więc nie będę się rozpisywał. Lepiej wygląda niż ta KUPA którą kupiłem z Chin.

matekw

Znany użytkownik
Reakcje
19 0 0
ZiS wygrywa:) . To jeszcze przedwojenna produkcja. Wojenny był uproszczony: kabina z listew, tylko tylna burta otwierana, hamulce z przodu mechaniczne (albo ich brak, regulacja była ciężka), jeden reflektor (lewy) i jeszcze parę zmian.