• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Militarne - Brodagaz

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Kapitalny Land Rower w dodatku w wykonaniu przez Brekinę, czyli na najwyższym poziomie(y). U mnie jeszcze nie zagościł żaden Landek:( i czas chyba to zmienić po takiej prezentacji :);).

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Muszę nadrobić straty :D
Dodge Buscha kapitalny .Świetnie wygląda z plandeką
Austryjak też bardzo ciekawy model ,i naprawdę nie ma mu nic do zarzucenia .smaczku dodaje mu ten "ochraniacz na gębie' ;)
Nie lubiony ułański to dosć stary juz model jednak ma coś w sobie co przyciąga spojrzenia .Mi się podoba (y)
Plamiasty transporter wygląda jak salamandra pełznąca delikatnie po nieznanym terenie i narazie jest moim faworytem ..... a z do teraz !
Broda !!!!!! Masz wpie...... .Ale żeś mi smaka narobił a akurat takiego Landka w tej zabudowie nie mam :mad: .Najgorsze jest to że jest przepiekny i zaczynam polowanie na ten model .
Chociaż wiem ze Cię w domu pare dni nie będzie .... :podstepny::podstepny::podstepny::podstepny::podstepny: to może już nie bawem będę miał :gwizd::gwizd::gwizd: