• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Militarne - Brodagaz

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.032 387 20
Actros taki smutny, jak nie ma chromowanej gwiazdy i napisów, ale ta naczepa jest genialna. To Albedo?

OP
OP
Brodagaz

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.475 109 2
Nareszcie mam Actrosa , który zeszłym roku miał się ukazać;) Od razu kilka uwag , jest to zupełnie inny produkt niż do tej pory i mam wrażenie że, ktoś go robi dla Herpy, po pierwsze podwozie, strasznie uproszczone i w jednym elemencie, kabina nie podnosi się , ale najgorsze jest to że, HDS i jego podpory to atrapa, nic się nie rusza ani nie rozkłada, jedyne elementy ruchome to motyl. Pytanie brzmi czy przy tej cenie modelu nie jest to lekka przesada???:(
Mam i się cieszę że, mam podoba mi się ten model, ale jak to u Herpy musi być zawsze jakieś ale.
P1410877.JPG
P1410880.JPG
P1410884.JPG
P1410885.JPG

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Tu muszę się zgodzić, ten model w tej cenie z takim wykonaniem, to porażka na całej linii... model powstał we współpracy z firmą Cursor która "opancerzała" dla Herpy jeszcze Zetrosy, to jednak się już nie powtórzy, ze względu na duże koszty, dalszej współpracy nie będzie.

Długo oczekiwany model sprzedał się jednak na Herpie bardzo szybko pomimo swoich wad/

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Jakoś nie przemawia do mnie ten Passat w barwach wojskowych. Jeśli już to lepszy byłby jak dla mnie taki kolor jak ma na felgach :).