• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Relacja MBd1 135 H0e

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
OP
OP
Z
a tym temacie akurat nic się nie zmieniło :) poczytaj wyżej Frezowana ostoja, silnik ze ślimakiem i kołem zamachowym nad osiami, dekoder Zimo, odbiór z wewn. cz. kół

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:
OP
OP
Z

Zv

Gość
Walczę jeszcze z dachem :/ kolejna forma stygnie. Oby ostatnia. Jutro będą pomalowane kolejne dwa wagony. Pn- wt uzbroję je w dekodery i oświetlenie.
20141101_233417.jpg 20141101_233432.jpg 20141101_233711.jpg

OP
OP
Z

Zv

Gość
Nie, blachy są przygotowane pod konkretny napęd. Może w przyszłym roku zrobię druga serię. Blachy DIY będą tylko w 0.

OP
OP
Z

Zv

Gość
Panowie, mam bardzo fajne foto z tablica kierunkową wagonu 134 Mareza- Rusinowo (niestety nie wiem czy mogę je pokazywać). Szukam informacji jaka tablica była na Żuławskiej na wagonie 135. Foto było by szczególnie cenne :)

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.