Wykombinowałem mały plan makietki targowej, na której będe puszczał loki pod okiem klienta zanim sprzedam. Jest ona zrobiona na PIKO A-Gleis. Cel ukladu jest miedzy innym, aby każdy typ rozjazdu był użyty jaki jest w ofercie PIKO. Tort jest na łukach R1 i R2. Klient ma miec świadomośc, że jak lok śmiga po tym układzie bez problemu, to na kazdym torowisku mu będzie super jechał.
Cel nie jest miec super realistycznego planu torowiska, tylko najbardziej funkcionalny aby presentowac tabor z produkcji ROBO i Schlesienmodelle.
Temat makiety wybralem jako "ZNTK Szlemorobo Śląskie" aby to miało jakis charakter bazy taborowej. Dotego mała stacyjka.
Teraz taką prozbe mam. Jak ustawic dokladnie sygnalizacie - ta makieta ma byc wyposarzona sygnalizacia Kluby, i fajnie by było jak by sie tam tez dalo umiescic 6-Komorwe sygnaly jak i tez te z pasem swietlnym i wjazd na niewłasciwy.
TM postawiłem za pomocą schematu na podobny układ od Ludwika Igielskiego.
Kto pomoze ?
Cel nie jest miec super realistycznego planu torowiska, tylko najbardziej funkcionalny aby presentowac tabor z produkcji ROBO i Schlesienmodelle.
Temat makiety wybralem jako "ZNTK Szlemorobo Śląskie" aby to miało jakis charakter bazy taborowej. Dotego mała stacyjka.
Teraz taką prozbe mam. Jak ustawic dokladnie sygnalizacie - ta makieta ma byc wyposarzona sygnalizacia Kluby, i fajnie by było jak by sie tam tez dalo umiescic 6-Komorwe sygnaly jak i tez te z pasem swietlnym i wjazd na niewłasciwy.
TM postawiłem za pomocą schematu na podobny układ od Ludwika Igielskiego.
Kto pomoze ?
Załączniki
-
169,3 KB Wyświetleń: 213