Witam
Planuje makietę domową o wymiarach 3,5 x 1 metr (być może będzie to makieta modułowa)
Założenia :
Lokalna stacyjka z parowozownią wachlarzową trzystanowiskową
Ilość torów - 3 tory przy dwóch peronach + tory odstawcze/dodatkowe
Planuje zastosować sygnalizacje kształtową
Przy peronach chciałbym zastosować rozjazdy Tillig Elite
Łuk przy wschodniej głowicy stacji do połączenia z budowaną przeze mnie dioramką ... zastosowałem rozjazdy R9 PIKO
Może ktoś wie czy ktoś zastosował na makiecie lokomotywownie firmy Kibri (taką jak na zdjęciu poniżej)?
Na razie są to moje prace koncepcyjne - pierwsze szkice ... na razie tylko szkice
Niestety układanie torów w znanym wszystkim programie skończyło się na 5 metrach długości ... chciałbym 3,5 metra max z łukiem
Może ktoś doradzi jak skrócić/zoptymalizować makietę
Planuje makietę domową o wymiarach 3,5 x 1 metr (być może będzie to makieta modułowa)
Założenia :
Lokalna stacyjka z parowozownią wachlarzową trzystanowiskową
Ilość torów - 3 tory przy dwóch peronach + tory odstawcze/dodatkowe
Planuje zastosować sygnalizacje kształtową
Przy peronach chciałbym zastosować rozjazdy Tillig Elite
Łuk przy wschodniej głowicy stacji do połączenia z budowaną przeze mnie dioramką ... zastosowałem rozjazdy R9 PIKO
Może ktoś wie czy ktoś zastosował na makiecie lokomotywownie firmy Kibri (taką jak na zdjęciu poniżej)?
Na razie są to moje prace koncepcyjne - pierwsze szkice ... na razie tylko szkice
Niestety układanie torów w znanym wszystkim programie skończyło się na 5 metrach długości ... chciałbym 3,5 metra max z łukiem
Może ktoś doradzi jak skrócić/zoptymalizować makietę
Załączniki
-
38,3 KB Wyświetleń: 109