• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta NS

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.104 33 0
Piotrku jak wiesz zachwycam sie zakażdym razem twoją makietką, ale mam jedno ALE. Jak mozesz to podmaluj te żółte beczki i skrzynię oki. WIdac że sa z plastiku i psują efekt ;/

OP
OP
Ns

Ns

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
tak wiem ...te beczki są nawet nie przyklejone tak sobie leżą jeszcze wiele takich niedokończonych szczegulów jest na tym zrobionym kawałku ale nie widac ich na fotkach;p

a właśnie znalazłem super materiał na drzewa za niedługo opisze co i jak jak tylko zrobie jakies drzewa zeby widac było efekt......:D

OP
OP
Ns

Ns

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
własciwe to z drutu są zrobione tylko 3 drzewa reszta to kupione firmy jordan (przy połamaniu dobre tez do krzaków) albo zrobione z naturalnych gałązek ...

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.104 33 0
Piotrku czy są jakieś postępy z budowy :?: Jak tak to wklej jakieś foteczki. Mam pytanko czy te bocznice i dworzec jest oświetlony latatriami z żarówkami czy diodami. Wydaje mi sie że togotowe produkty PIKO ale pewny niejestem na 100%

OP
OP
Ns

Ns

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Całe oświetlenie to produkty KLUBY...a jesli chodzi o latarnie torowe (zwrotnicowe) są one mojej produkcji tzn z latarni podwieszanych kluby i wycicnaych z PCV słupów trakcyjnych...jeśli chodzi o postępy to bardzo marnie nie spodziewałem sie ze az tak wolno moze mi to iść....:-(

Pielgrzym

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
jestem kompletnym nowicjuszem, ale dla mnie to jest rzeźnia (w pozytywnym znaczeniu!). Będę przeszczęśliwy jeśli kiedyś uda mi się coś takiego zmajstrować.

gratuluję i pozdrawiam

OP
OP
Ns

Ns

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nocą...!

dawno tu nie zaglądałem troche sie zmieniło na makietce elektryka zrobiona...

Załączniki

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.104 33 0
No no no Piotrku tuś mnie zaskoczył że coś jeszcze działąsz u siebie w pokoiuku pocichutku. Fajne foteczki. Robią miłe wrażenie, Pokaż zdjecie całości jak to wygląda oki. Pozdro i Wesołych Świat.

Wilkuu

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Piękna i bardzo klimatyczna stacyjka. Ale moim zdaniem ta nastawnia raczej do niej nie pasuje, bardziej pasowała by taka w stylu budynku dworca, niewiem czy sie zgodzicie :). Ale całość robi wrażenie :)

OP
OP
Ns

Ns

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
A tak Szymonie działam ale tak jak już kiedyś ci pisałem brak czasu...straszny... ostatnio więcej luzu wiec działam i zaczynam robić drugą cześć będzie kompatybilna z waszymi modułami...a co do nastawni to mnie tez denerwuje ... stoi tylko dlatego ze nie mogę znaleźć odpowiedniego budynku...:-(