• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa Makieta modułowo-podłogowa

Kempol

Administrator
Zespół forum
Donator forum
BGM
MSMK
Reakcje
19.301 216 0
Ja bym jeszcze wywalił spinki z szyn oraz zakleił te dziurki na gwoździki. Elementy życia bardzo fajne. (y)(y)(y)

OP
OP
J

jack77

Znany użytkownik
Reakcje
666 4 0
Bardzo ładna praca,mam pytanie deski na stodole czym malowałeś ,można prosić o zdjęcie oraz technikę malowania
deski to cienka balsa 0,6mm malowa zestawem farb AK interactive 563
Technika.. dokładnie to już nie pamiętam. Pewnie nie umiałbym powtórzyć efektu :).Na pewno całość desek malowana jednym kolorem, a później delikatne przeciąganie pędzlem z danym kolorem tworząc smugi. Zdjęcia stodoły na stronie 6 były.

OP
OP
J

jack77

Znany użytkownik
Reakcje
666 4 0
Dziś dwa szczegóły, kres moich możliwości. Podziwiam osoby działające w 1:220 o mniejszych już nie wspomnę. Nie było się jak dostać telefonem. Trociny nie związane trwale. Jak przyjdzie wiatr to zdmuchnie, albo odkurzacz.
siek 2.jpg
siekiera.jpg

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
5.192 33 0
Elegancja. Świetny pomysł na mój kolejny mini moduł :) dzięki. Muszę wykopać swoje krowy i konie.