• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta City w Warszawie

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
674 22 2
Ceny biletów już były omawiane i ceny wpisowego na targi w poznaniu też , zawsze się trafi jakiś osobnik co t 5 zeta będzie mu za drogo .
Inna sprawa , że dla forumowiczów mogła by być przewidziana jakaś mała ulga ( symboliczna a trochę viposka , co )

OP
OP
corwin

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
373 2 3
Ceny biletów już były omawiane i ceny wpisowego na targi w poznaniu też , zawsze się trafi jakiś osobnik co t 5 zeta będzie mu za drogo .
Inna sprawa , że dla forumowiczów mogła by być przewidziana jakaś mała ulga ( symboliczna a trochę viposka , co )
Ulgę dla forumowiczów dałoby się zrobić - ale tylko przy zakupie przez internet. Możemy stworzyć coś takiego jak discount code :)

A co do cen - to niestety nikt nam stadionu narodowego nie wynajmie za darmo - to samo zresztą dotyczy centrów handlowych. Nikt nam nie płaci za wystawienie się, co więcej to my musimy płacić.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.720 392 20
Panowie bez przesady. 23 złote to naprawdę nie jest duża kwota. Jak policzyć w stosunku do cen modeli to raptem 3,3% ceny sklepowej EU07 ze Schlesienmodelle, albo 4% ceny sklepowej EP08 z Piko, albo też 5,1% ceny sklepowej SM42 z Piko.

Zaqu

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
11 1 0
Dla wielu polskich rodzin 23zł to gar jedzenia na dwa dni. :(
Zwiedzanie nie jest obowiązkowe.
Tak @corwin wykalkulował, i tak ceny ustalił.
Może dostaniemy od niego jakiś kod rabatowy, i będzie jeszcze fajniej.
Na wystawę Lego też ceny biletów były podobne i ludzie szli.
Chociaż na tą pierwszą w zeszłym roku był większy tłum.

OP
OP
corwin

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
373 2 3
Zwiedzanie nie jest obowiązkowe.
Tak @corwin wykalkulował, i tak ceny ustalił.
Może dostaniemy od niego jakiś kod rabatowy, i będzie jeszcze fajniej.
Na wystawę Lego też ceny biletów były podobne i ludzie szli.
Chociaż na tą pierwszą w zeszłym roku był większy tłum.
na lego bilety są po 28 zł i nie ma ulgowych.

Czesław Turko

Aktywny użytkownik
Reakcje
241 2 0
Panowie bez przesady. 23 złote to naprawdę nie jest duża kwota.
Pamiętaj, że wszystko zależy od dochodów a te zmienne są.
Jak policzyć w stosunku do cen modeli to raptem 3,3% ceny sklepowej EU07 ze Schlesienmodelle, albo 4% ceny sklepowej EP08 z Piko, albo też 5,1% ceny sklepowej SM42 z Piko.
No nie :D
To coś jak ja kiedy przekonywałem ludzi, że model lokomotywy za 3500 zł nie jest wysoki w porównaniu z kosztami transportu modułu na imprezy jakie musimy ponieść.

Wracając do tematu.
Chłopy nie wymyślili sobie tego tak z dnia na dzień i wiedzą co robią.
Niech im się uda.(y)

King

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
293 1 0
Makietę City. W Zakopanem można było zobaczyć za 12 zeta ale wtedy jaj znaczna część była nie wykończona .
No i będąc na odwiedzinach zapytalem czy jest jakas znizka dla forumowiczow to po patrzono na mnie jak na zjawisko , a teraz biorą pod rozwagę ulgę dla zacnego grona

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.720 392 20
Makietę City. W Zakopanem można było zobaczyć za 12 zeta ale wtedy jaj znaczna część była nie wykończona .
No i będąc na odwiedzinach zapytalem czy jest jakas znizka dla forumowiczow to po patrzono na mnie jak na zjawisko , a teraz biorą pod rozwagę ulgę dla zacnego grona
No wiesz... Zniżka od 12 zł to trochę nie za bardzo jest od czego obniżać. Toż to raptem równowartość trzech sprzęgów krótkich Fleischmanna. A poza tym zawsze można sprzedać jakiś wagon, albo inny element kolekcji i będzie na kilka wejść. ;) :)

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
571 8 0
A ja cieszę się i na pewno wybiorę się do Warszawy!
Jeśli chodzi o cenę, jakoś widziałem wczoraj ludzi w kinie, widziałem jedzących coś w fast foodach i ogólnie w różnych sklepach.
Kto zechce, ten pójdzie, albo dojedzie , kto nie zechce, kupi za te pieniądze co innego.

OP
OP
corwin

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
373 2 3
Podczas naszej wystawy będzie można także zobaczyć połączoną makietę modułową trzech naszych kolegów z forum - @Arturoo, @bstok70 oraz @Artur

Z tego co wiem koledzy rozważają możliwość "przewietrzenia swojego taboru" przez forumowiczów odwiedzających wystawę. Ale na ten temat najlepiej będzie gdy wypowiedzą się sami zainteresowani.

Ostatnio edytowane:

Arturro

Znany użytkownik
FREMO Polska
MSMK
Reakcje
154 6 0
Podczas naszej wystawy będzie można także zobaczyć połączoną makietę modułową trzech naszych kolegów z forum - @Arturoo, @bstok70 oraz Artura Olesińskiego.

Z tego co wiem koledzy rozważają możliwość "przewietrzenia swojego taboru" przez forumowiczów odwiedzających wystawę. Ale na ten temat najlepiej będzie gdy wypowiedzą się sami zainteresowani.
Jak już zostałem wywołany do tablicy to powiem dwa słowa.
Osobnym elementem wystawy będzie możliwość "przewietrzenia taboru". Do dyspozycji będziemy mieli odcinek Błonie - Arturów - Radzymin + bocznica Silikaty.
Odcinek Arturów - Radzymin jest zelektryfikowany. Rozkładu nie planujemy, ale stacja Błonie i Radzymin mają duże możliwości manewrów.
Jazdy po modułach możliwe będą tylko w weekendy. Atrakcją dla najmłodszych będzie zdobycie licencji maszynisty modułowego dzięki treningowi praktycznemu i teoretycznemu. Zorganizujemy także mini kącik modelarski gdzie zwiedzający będą mogli przyjrzeć się jak powstaje moduł.
Oferując atrakcje dodatkowe liczymy na wsparcie klubu poprzez datek do puszki. :)