• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mała kolekcja grzes_rr

Monster3

Aktywny użytkownik
Reakcje
358 1 0
Na bokach to jedynie wystające ogony i smród :p. Jako że mieszkam w regionie mocno nastawionym na rolnictwo to całkiem sporo takich naczep na drogach widuję :). Ja bym tam ewentualnie dał nazwę jakiegoś prywaciarza i tyle

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.700 67 1
Ja się cały czas zastanawiam ile ty kupiłeś tych worków z częściami że aż tyle wspaniałych modeli wyszło . To już chyba trzeba na palety przeliczać :D Renault kapitalnie się prezentuje . Idealnie na nim to malowanie z serii R wygląda .

OP
OP
grzes_rr

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.752 6 1
Ja się cały czas zastanawiam ile ty kupiłeś tych worków z częściami że aż tyle wspaniałych modeli wyszło . To już chyba trzeba na palety przeliczać :D
Nie tak dużo ;) Dwa lata temu worki były na wypasie co widać w prezentacjach :giggle: Miałem ich łącznie z 15, w zeszłym roku i teraz jak się trafi to są kiepskie ale i tak z 10 kolejnych przerobiłem :LOL:

OP
OP
grzes_rr

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.752 6 1
Dzisiaj polecimy z MANem:cool:
199. MAN TGX GX w fajnym niebieskim kolorze z naczepą Kempf w barwach dealerskich :)
MAN standardowo ze zrobionym wnętrzem + delikatny WASH. Naczepa ze złomu modelarskiego po małej waloryzacji :)
Screenshot_20220217-105127_Gallery.jpg
Screenshot_20220217-105117_Gallery.jpg
Screenshot_20220217-105147_Gallery.jpg
Screenshot_20220217-105138_Gallery.jpg
Screenshot_20220217-105157_Gallery.jpg
Screenshot_20220217-105206_Gallery.jpg

Zachęcam do zostawienia komentarza lub reakcji :)