• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mała kolekcja grzes_rr

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.720 390 20
Bardzo ciekawie wyszedł Ci ten model. Może i na powiększonych fotkach widać jakieś drobne niedociągnięcia, ale ja bym się tym nie przejmował. Ważne, że przerabiasz modele. No a drobiazgi widoczne są jedynie w powiększeniu, natomiast gołym okiem nie będzie ich w ogóle widać. Podoba mi się taka przeróbka. (y)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.795 69 0
Dokładnie to co napisał Maciek, rób to co Cię cieszy(y), jak byś wstawił fotki z dalszej perspektywy to mógłbyś napisać że jest to model seryjny.
Nie zachęcam nikogo do fuszery, ale nie widziałem modelu który po przeróbkach i dodatkach wygląda jak seryjny, a Ty masz wysoki standard
precyzji więc działaj dalej i pokazuj na forum.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.726 109 2
Ta skala nie wybacza i trzeba na prawdę mocno się starać albo robić fotki z daleka , ogólnie na plus że działasz przy modelach a wiadomo trening czyni mistrza, więc działaj dalej.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.782 2 0
Grzesiek model wyszedł Ci kapitalnie więc nie masz się czym martwić;)najważniejsze żeby podobał się Tobie(y)bo już pisaliśmy o tym że najbardziej cieszy nas własne dzieło więc działaj dalej;)(y).

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.003 5 0
Kolejny bardzo ciekawy model pokazałeś. Jak ktoś nie chce widzieć błędów , to ich nie zobaczy. :ROFL: Bardzo dobry pomysł i sam chętnie bym widział takie Volvo u siebie.

OP
OP
grzes_rr

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.752 6 1
Dziękuję za komentarze i na pewno nie zamierzam przestać "produkcji" moich wizji :cool:

Dziś na szybko po skończeniu prac postanowiłem się pochwalić kolejnym mniejszym wozem. Niestety przy ostatnim remoncie dioramki wyleciały z pokoju i nie chciało mi się lecieć na strych żeby pokazać coś starszego z kolekcji :giggle:

89. Mercedes Sprinter skrzyniowy double cab minikit zrobiony w barwy STRABAG kalki z Toysandmodels, pomalowane wnętrze, pomalowana skrzynia i jakieś tam dodatki. Projekt wykonany w ciągu kilku godzin (wczoraj wieczorem pomalowane A dziś od rana poskładałem i okalkowałem :))

Screenshot_20200322-140311_Gallery.jpg
Screenshot_20200322-140321_Gallery.jpg
Screenshot_20200322-140331_Gallery.jpg
Screenshot_20200322-140344_Gallery.jpg
Screenshot_20200322-140358_Gallery.jpg
Screenshot_20200322-140409_Gallery.jpg
Screenshot_20200322-140419_Gallery.jpg
Screenshot_20200322-140429_Gallery.jpg

Zachęcam do zostawienia komentarza :)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.720 390 20
Bardzo ciekawy model wyszedł. Szkoda tylko, że kalki zakryły podział blach... No ale cóż..., jakieś kompromisy modelarskie muszą być. ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
27.720 390 20
Miałem zapytać i mi uleciało. Blacha na skrzyni to jakiś gotowy produkt, czy to Twoja robota?

Slavi

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.003 5 0
Bardzo fajny Sprinter Ci wyszedł. Pomysł z blachą na "pakę" i odblaskami na "burtach" świetny. Wysoko umieszczone światła ostrzegawcze - idealny do pracy przy i na drogach. :)