Dawno mnie tu nie było...
Grześ, Ty chyba bierzesz urlop od tworzenia miniatur i czasem idziesz do pracy.

Tempo masz genialne!
Na początek FH Performance w trzyośce. "Grill" - coś mi w nim nie pasuje lub po prostu muszę się przyzwyczaić.

Poza tym, świetny pomysł. Otwarte drzwi w takim maleństwu zawsze będą wzbudzały podziw a i ładunek zacny.

Arocs z HDSem i ładunkiem. Przeładowany jest na 100% ale przynajmniej nacisk na ośki napędowe powinien mieć w porządku. Na zdjęciu z ITD ta wartość też raczej będzie do d...

Nie mniej - transport musi się opłacać!

Dwa auto-transportery. Tu zdecydowanie wygrywa Gartner aczkolwiek każda miniatura tego typu załadowana trzema ciągnikami siodłowymi jest ciekawa.
Skiba - kolejny "swój" zestaw.

Chłodnia z Kaszub wyszła rewelacyjnie.
W firmie w której jeździłem do niedawna , jest ex. Gomola a rodzinna firma transportowa z mojej miejscowości blisko z nimi współpracuje. Fajnie , że wpadłeś na pomysł , by zrobić miniatury w tych barwach,. Samochody te można spotkać na trasie Polska - Włochy. Dla mnie bliższa sercu oczywiście "wanna".

Na koniec duet Juna. Kolejny bardzo dobry pomysł. Na szczególną uwagę zasługuje forma naczepy do materiałów sypkich. Rzadkość w H0 ale i w 1:1 nie za często widywana.