• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mój tabor

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
697 54 1
Oj.
Z tymi wszystko jest ok :)
Po prostu oczekujemy "nieoczekiwanej" dostawy beczółek z LHS, która to dostawa nastąpi jeszcze przed Sylwestrem
O rzesz Ty...:eek:
Gdyby nie nadmiar wydatków, rzekłbym super(y), ale portfel nie rozciąga się niestety jak guma z majtek(n)
Ale w końcu Święta idą... ;) Więc jak widzę, gwiazdka i wjazd beczkami w nowy rok, szykuje się na bogato co dla niektórych Kolegów.(y)
Wstawiajcie więc czym prędzej zdjęcia - ja niestety nie skorzystam, ale chętnie nacieszę oczy Waszymi świąteczno-noworocznymi nabytkami.
Z drugiej strony już się obawiałem, po ostatnich nowościach MTB, że rozrost skrajni dla H0 jest zaraźliwy. Stąd moje pytanie:).

przemek tabisz

Znany użytkownik
Reakcje
927 60 10
U mnie Miki skompletował "Woodstokowy" skład z Leszna przynosząć dwa Bhp pasujące do SU45-079 i leszczyńskiego Herrisa.
Dodatkowo w tle wrocławski skład SP45-184 + Bipa.

bipy.jpg

Dostałem też list motywacyjny aby dokończyć gabaryt STK, więc ...
... pozostały detale i zakup kół do samego gabarytu bo na plastikach od Kibri słabo się toczy.
stk11.jpg

stk22.jpg

SzymonZ

Aktywny użytkownik
Reakcje
44 50 67
Powyzsze EP09 genialne!

Skoda zielona idzie jak bede mial chwile czasu zeby wyslac do Mariusza na tuning. Zreszta czerwona chyba tez. A Skoda niebieska od MTB juz byla - ten model ma jedna wielka wade wyglada jakby go ktos zrobil o 20 procent za szeroka czego nie widac na tym zdjeciu.
WP_20171107_15_13_23_Rich.jpg

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Kolekcje 16
Kolekcje 29
Kolekcje 0
Kolekcje 13
Kolekcje 296